Kuruluş Osman'dan Al Sancak'a transfer!

Kuruluş Osman'dan Al Sancak'a transfer!
ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da büyük bir ayrılık yaşandı. Kuruluş Osman'dan ayrılan o isim Al Sancak dizisine transfer oldu.

Atv ekranların Bozdağ imzalı eski dönem dizisi Kuruluş Osman'dan ayrılan başarılı oyuncu, TRT 1 ekranlarının en yeni dizisi Al Sancak kadrosuna katıldı. Kuruluş Osman'dan ayrılıp Al Sancak dizisinin kadrosuna geçen isim kim oldu? İşte Kuruluş Osman'dan ayrılan o isim..

Atv ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan ve reytinglerinde zirveye doymayan Kuruluş Osman dizisinde bir ayrılık yaşandı. Bozdağ Film imzalı dönem dizisi 4 sezondan bu yana ekranlara hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Kuruluş Osman dizisinde Akça Derviş karakterine hayat veren başarılı oyuncu Abidin Yerebakan diziden ayrılan isim oldu. Sevilen karakter Akça Derviş'in diziden ayrılmasının nedeni henüz açıklanmadı. Fakat başarılı oyuncu Abidin Yerebakan, Kuruluş Osman'dan ayrılmasının hemen ardından yeni bir dizinin kadrosuna dahil oldu. 

Kuruluş Osman'dan Al Sancak'a transfer!

Kuruluş Osman dizisinde Akça Derviş karakterini canlandıran Abidin Yerebakan diziden ayrılan son isim oldu. Abidin Yerebakan diziden ayrılmasının hemen ardından aynı yapım şirketinin TRT 1 ekranlarının yeni dizisi olan Al Sancak'ın kadrosuna dahil oldu. Bozdağ Film, geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkardığı yeni dizi Al Sancak, izleyenler tarafından tam not aldı. Kuruluş Osman'daki Derviş Akça karakterinden sonra Al Sancak dizisinde canlandıracağı karakter izleyici tarafından sevilecek mi?

Al Sancak Konusu 

Türkiye’yi korumaya çalışan özel kuvvetlerin fedakarlıklarını izleyicilerle buluşturan Al Sancak; enerji krizi, açlık ve terör gibi konuları derinlemesine işliyor. 1.Milli Teknolojide ilerleme kaydeden TSK, yeni yüzyıla uygun çok fazla etkin güvenlik stratejileri üretmeyi sürdürmektedir. Hiç durmadan çalışan TSK, hem yurt içinde hem de yurt dışında faal olarak çalışan özel ekipler kurarak bir ordu oluşturur. Oluşturulan bu timlerden biri olan Pençe Timi Türkiye’yi korumak için canla başla çalışır. Sloganı “Barışın güvercini, savaşın kartalı” olarak belirlenen Pençe Timi, her durumda ve alanda Türkiye’yi güçlendirme faaliyetlerini kapsar. Türkiye’nin çıkarlarını ve akıbetini korumak adına mücadelelerde bulunarak kahramanlık yaparlar. Bu tim mücadeleden asla vazgeçmez.

20-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar