Kardeşlerim Dizisinin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu

Kardeşlerim Dizisinin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu
Atv ekranlarında yayınlanan ve 3. Sezonunu tamamlayan Kardeşlerim dizisinin 4. Sezon yayın tarihi Atv tarafından belirlendi.

Yeni sezon yaklaşırken televizyon kanalları ve yapım şirketleri gece gündüz demeden 24 saat esaslı mesaisine devam ediyor. Son haftaların kaldığı yeni yayın dönemi için birçok yeni projeyi yayın hayatına hazırlayan kanallar yeni yapımların yanı sıra sezon arası veren yapımların da yeniden ekrana gelmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Geçtiğimiz sezonlarda aldığı reytinglerle yeni sezon için yayın onayı alan dizilerin yavaş yavaş sete çıkmaya başladığı ve yayın tarihlerinin belli olan yapımlardan biri olarak öne çıkan Atv ekranlarının sevilen yapımlarından Kardeşlerim için yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Üç sezondur ekranlarda olan ve cumartesi akşamları ekrana gelen NG Medya yapımı Kardeşlerim’in 4. Sezon çalışmaları devam ederken dizinin yeni sezon ilk bölümünün yayın tarihi 2 Eylül Cumartesi olarak belirlendi.

Kardeşlerim 4. Sezon 2 Eylül’de Yayında

NG Medya tarafından hazırlanan ve dram, gençlik ve aşk türünde ele alınan Kardeşlerim dizisi yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Yayınlandığı üç sezon boyunca cumartesi akşamları9nın en çok izlenen ilk dizisinden biri olan ve Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dördüncü sezon onayını da almayı başarmıştı. Yine cumartesi akşamları ekrana gelecek olan ve Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi bir haftaya kadar sete çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı ve Eylül Kandemir ile yeniden anlaşmaya varan dizinin yeni sezon ilk yayın tarihi olarak eylül ayının ilk haftası belirlendi. Buna göre dizinin 2 Eylül Cumartesi akşamı 4. Sezonuyla yeniden ekranlara geleceği öğrenildi.

Kardeşlerim Oyuncuları Kimler?

NG Medya tarafından hazırlanan ve cumartesi akşamlarının çok seyredilen yapımlarından olan kardeşlerim yeni sezon için gün saymaya başladı. Reytingi yüksek dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Celil Nalçakan

-          Cüneyt Mete

-          Ahu Yağtu

-          Fadik Sevin Atasoy

-          Simge selçuk

-          Su Burcu Yazgı Coşkun

-          Yiğit Koçak

-          Onur Seyit Yaran ve

-          Eylül Kandemir yer alıyor. Seyircinin heyecanla beklediği dizinin yeni sezon tarihi 2 Eylül Cumartesi olarak belirlendi.

09-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar