Kusursuz Kiracı Dizisinden Erken Final Kararı!

Kusursuz Kiracı Dizisinden Erken Final Kararı!
Bir dizinin daha fişi çekildi! Fox TV’nin yeni sezon dizisi Kusursuz Kiracı erken final kararı aldı. Kusursuz Kiracı neden bitiyor? Kaçıncı bölümde final yapacak?

MF Yapım imzalı başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennü Yıldırımlar’ın paylaştığı Fox TV ekranlarının yeni sezon dizisi erken final kararı aldı. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Nermin Yıldırım’ın kaleme aldığı ilk bölümü ile 30 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanmaya başladı. Dram türündeki dizinin konusunda Mona adındaki bir gazetecinin bir olay yerinde Yakup adlı bir başka gazeteci ile tanışmasını zamanla aralarındaki ilişkinin aşka dönüşmesini ve Mona’nın ev arayışı sebebi ile Yakup’un oturduğu apartmanda kiracı olarak taşınmasından sonraki olayları konu ediniyor. İlginç bir apartman olduğunu farkeden Mona bu apartmandaki gizemli olayları çözmek için uğraşır. Apartmandaki tüm komşuların birlikte birşeyler çevirdiği ve gizlediği anlaşılıyordur ancak Mona’nın bu olayları farketmesinden dolayı ondan rahatsız olan komşuları Mona’yı o apartmanda istemezler. Mona sayesinde gizemli sır perdesi aralanacak mıdır? Son dönemde yayınlanan dizi türlerinden farklı bir konuya sahipti. Ancak bu durum final kararı almamasına yetmedi. Kusursuz Kiracı dizisi neden bitiyor? Ne zaman final yapacak? Kaçıncı bölümde final yapacak? İşte merak edilenler…

 

Kusursuz Kiracı Dizisi Neden Final Yapıyor?

Yeni sezonun ilk final yapan dizisi belli oldu. Fox TV ekranlarının MF Yapım imzalı yeni dizisi ‘Kusursuz Kiracı’ final yapıyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş haberine göre; başrolünü Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ile Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı dizi, henüz 5 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen son bölümlerin reytinglerinin düşük gelmesı sebebi ile ekran macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

 

Yeni sezon dizilerinin peş peşe ekranlara yeni gelmeye başladığı bu dönemde dizilerde yaprak dökümü erken başlamış oldu. Geçtiğimiz sezon çekimleri yapılan dizi Kusursuz Kiracı, yaz başı gibi ekranlara gelmeyi planlarken, yapım şirketi tarafından uygun zamanın o dönem olmadığı kararı alınarak yayınlanmamış, ertelenmişti. Dizi yeni sezonda yayınlanmaya başlamış, ancak 6 bölümde final kararı almış oldu.   

Dizinin oyuncu kadrosunda, Dilan Çiçek Deni (Manolya ‘Mona’ Ünkap), Serkay Tütüncü (Yakup Ortaç), Bennu Yıldırımlar (Madam Vula), Melisa Döngel (Leyla), Özlem Tokaslan (Hamiyet), Ruhi Sarı (Sami), Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin (Cüneyt Göktürk), Ümmü Putgül (Sabahat Göktürk), Umut Kurt (Nihat Dinç), Deniz Cengiz (Suzi Dinç), Hasan Şahintürk (Muzzafer Ortaç), Alptekin Serdeneçti, Şirin Öten, Nilsu Yılmaz (Pelin Polat), Rami Narin, Emin Günenci, Yiğit Kağan Yazıcı, Almira Tuana Albay ve Su Çeper rol alıyor.



Kusursuz Kiracı Dizisi Kaçıncı Bölümde Bitecek? Ne Zaman Final Yapacak?

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği Fox TV’nin Kusursuz Kiracı dizisi her hafta Salı günleri saat 20.00 de izleyici ile buluşuyordu. 27 Eylül Salı günü 5. Bölümü ile ekrana gelen Kusursuz Kiracı dizisi haftaya 4 Ekim Salı akşamı yayınlanacak 6. Bölümü ile final yapacak.

28-09-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar