Hayatımın Neşesi final yapıyor

Hayatımın Neşesi final yapıyor
TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve komedi türünde ele alınan başarılı ve sevilen dizi Hayatımın neşesi için final kararın alındı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu yaz sezonunda yayın hayatına başlayan bir dizi için daha final kararı alındı. Goya Entertainment tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan romantik komedi türündeki dizi Hayatımın Neşesi için kanal yönetimi final kararı aldı. İlk bölümü 7 Temmuzda seyirciyle buluşan ve başrolünde Şebnem Bozoklu ve Tolga tekin’in yer aldığı Hayatımın Neşesi adlı dizi aile ve komedi türünde ele alındı. İlk başlarda oldukça iyi bir reyting oranı yakalayan dizi eylül yayın döneminin başlamasıyla birlikte bir düşüşe geçti ve bu durum devam etti. Son olarak kanal yönetimi tarafından Final yapmasına karar verilen dizinin son bölümünün 7 Kasım Salı akşamı seyirciyle buluşacağı ve dizinin ekranlara veda edeceği öğrenildi.

7 Kasım final yapacak

Goya Entertainment tarafından hazırlanan ve TRt 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan Hayatımın Neşesi adlı dizi için TRT 1 yönetimi tarafından final kararı alındı. Yaz sezonunda üç yazlık dizi ile seyirci karşısına çıkan TRT 1 bu dönemde oldukça iyi bir reyting oranı yakalamıştı. İlerleyen zamanlarda reytinglerde düşüş yaşayan Hayatımın Neşesi dizisi kanalın Salı akşamlarında seyirciyle buluşuyordu. Seyirci tarafından beğenilen ve komedi ve aile türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ yer alırken dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyordu. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizide çoluk çocuğa karışmış ve çocukları için zamanında tıp fakültesini yarıda bırakmış Neşe’nin yeniden tıp fakültesine dönmesi ve bu sırada yaşanan eğlenceli olaylar hikaye ediliyordu.

Hayatımın Neşesi oyuncuları

Goya Entertainment tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Hayatımın Neşesi için TRT 1 yönetimi tarafından final kararı alındı. 7 Kasım akşamı son kez ekrana gelecek olan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Şebnem Bozoklu, Tolga tekin, Nisan Dökmeci, Said Ege Yıldırım, Selma Güneri, Metin Coşkun, Uğur Demirpehlivan, Aras Şenol, Ezgi Tombul, Süreyya Güzel ve Gizem Kala yer alıyordu. Salı akşamları ekrana gelen dizi 7 Kasım akşamı yayınlanacak bölümle ekranlara veda edecek.

11-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar