Kuzey Yıldızı 11. Bölümde Kuzey Yıldız’ı Kaçıracak mı?

Kuzey Yıldızı 11. Bölümde Kuzey Yıldız’ı Kaçıracak mı?
Kuzey Yıldızı Show Tv'de kasırga gibi esiyor. Dizinin 10 bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Peki, dizinin 11. bölümünde neler olacak seyirci şimdiden merak ediyor? işte ayrıntılar!

Cumartesi akşamları artık seyirci için eğlence, komedi, aşk dizisi demek anlamına gelmeye başladı. Show Tv ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk yayınlandığı 10 bölüm boyunca zirveden inmedi ve reytinglerde en başa oynadı.

Süreç Film tarafından hazırlanan ve başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin rol aldığı ve Ersoy Güler’in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği Kuzey Yıldızı seyircinin de heyecanla beklediği diziler arasına girmeye başardı. 20 yıl beklemenin sonunda sevdiği adama kavuşan Yıldız’ın ve onun imkansız aşkı Kuzey’in hikayesini anlatan dizi her bölüm merakla ve eğlenilerek seyrediliyor. Dizinin gelecek 11. Bölümünde neler olacağı ise daha şimdiden merak edilmeye başlandı. Bizde Kuzey Yıldızı’nda 11. Bölümde neler olacağını araştırdık.

Kuzey Yıldızı 11. Bölümde Kuzey Ve Yıldız’ı Neler Bekliyor?

Show Tv’nin romantik komedi dizisi Kuzey yıldızı geçtiğimiz cumartesi akşamı 10. Bölümüyle ekrana geldi. Kuzey’in 20 yıl beklettiği Yıldız’a ilanı aşk ettiği ancak eski eşinin çıkarak bu büyülü ortamı bozduğu 10. Bölümde çiftimiz yine bir kavga bir barışık hallerini yaşadılar. Ancak Kuzey’in bu sefer kararlı olduğu ve Yıldız’ı elde etmek için her yolu denediği görüldü. Bölümün finalinde ise Kuzey Yıldız’ı kaçırmaya karar verdi. Peki Kuzey Yıldız’ı kaçırabildi mi? 11. Bölüm fragmanında Kuzey’in Yıldız’ı kaçırdığı ve bir gemiyle Karadeniz’in dalgalı sularına açıldıkları görülüyor.

İkilinin gemide oldukça mutlu oldukları gözlenirken bir ara yıllar önce batan Titanik’teki sahneyi bu sefer çiftimizin canlandırdığı görülüyor. Bu sahneyi esprili bir dille dile getiren Kuzey’e Yıldız her zamanki gibi cevabını yapıştırıyor. İkilimiz Karadeniz’de gemiyle keyifli vakit geçirirken öbür tarafta Kuzey’in kızları da kendilerini seven delikanlılarla aralarını düzeltme peşinde koşuyorlar.

Kuzey Yıldızı 10. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Kuzey Yıldızı’nın 10. Bölümünde Kuzey yıldız’a tam ilanı aşk ederken eski eşi Şule gelmiş ve her şey karma karışık olmuştu. Yıldız bir kez daha kandırıldığını düşünerek Kuzey’e rest çekmiş ve artık onunla birlikte olmamaya karar vererek yayladan köye babasının yanına taşınmıştı. Ancak Kuzey Yıldız’ı kaybetmemek için elinden gelen her türlü çabayı gösterirken eski eşi yıldızla da boşanmak için kesin bir adım atmıştı. Tabi Şule’nin Kuzey için başka planları vardı. Derken Kuzey Yıldız’ı kaybetmemek için onu kaçırmaya karar vermişti.

17-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar