Kuzey Yıldızı 27. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 27. bölüm izle!
Kuzey Yıldızı 27. bölüm izle! Show TV'nin Cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Kuzey Yıldızı'nın 27. bölümü ile bu akşam sizlerle.

Kuzey Yıldızı 27. bölüm izle! Show TV'nin Süreç Film imzası taşıyan yapımı Kuzey Yıldızı son bölüm, tek parça olarak yayında. 04 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümü izlemek isteyen dizi severler, bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Kuzey Yıldızı 26. bölüm izlemek için tüm detaylara haberin devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 27. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın;

Kuzey Yıldızı 27. Bölümde Neler Olacak?

Kuzey Yıldızı 27. bölüm izle! Kuzey Yıldızı, Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen, Ecem Çalhan ve Burak Can'dan oluşan oyuncu kadrosuyla her Cumartesi akşamı Show TV'den ekrana geliyor. Sevilen dizinin son olarak 27. bölümü ekrana geldi. 27. bölüm televizyonda yayınlanmasının ardından Show TV resmi internet sitesi ve puhu TV'de yayınlandı. Bu adreslerden ilgili bölümü HD kalitede izleyebilme imkanına sahipsiniz. Hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak Kuzey Yıldızı'nın 27. bölümüne izlemeye başlayabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Kuzey ve Yıldız arasında bir anlaşmazlık olmuş güven sorunu yaşamışlardır. 

Kuzey’in mutlu sonlu inzivası, gittikçe trajik bir hal almaktadır. Kuzey'in yıldıza kavuşmak için her hareketi ayrı bir felaket olur. Herkes bir raya gelip  Kuzey’i ararken Kuzey’in de umutları yavaş yavaş tükenmektedir. Belki de masal tersine dönecektir ve bu sefer kırmızı saçlı Rapunzel, prensini kurtaracaktır. O olmazsa, ölümüne pampası gelip kurtaracaktır kesin. Sefer’in kalbi temizdir ve onu nerde olursa olsun bulacaktır. Kuzey, mutlu sonlu sandığı inzivasında, hazin sona doğru ilerlemektedir.

Yıldız, yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekmektedir. Ama bu, kendisini onun kollarına atacağı anlamına gelmemektedir. Belki de bu sorunun çözümü ikisinin de elinde değildir. Kuzey, aşkını kurtarmak için her yola başvurduğunu Yıldız’a ispatlamak ister. Yıldız, her şeyden sıyrılıp sakin kalmak istedikçe başka bir sorunla uğraşmaktadır. Kaçtığı her şey bir şekilde gelip onu bulur. Yıldız'ın yıllardır girmeyi arzuladığı kapının anahtarı elinde ancak gerisi onu korkutmaktadır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm canlı izlemek için detayları haberimizde bulabirsiniz.

04-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar