Kuzey Yıldızı 31. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 31. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı 31. Bölüm İzle; 12 Eylül Cumartesi akşamı 31. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 31. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 31. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından biri olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan romantik komedi dizisi Kuzey yıldızı İlk Aşk geçtiğimiz hafta yeni sezonu açmış ve reytinglerde de zirveye yerleşmeyi başarmıştı. Dizide bir türlü kavuşamayan Yıldız ile Kuzey sonunda tüm engelleri ortadan kaldırmayı başarmışlardır. Ancak ne yazık ki onlar böyle olduğunu sanıyordu ve kader onları bir kez daha sınamaya karar vermişti. 31. Yeni bölümüyle ekrana gelecek Kuzey Yıldızı için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Neler Oldu?

Sezon arasından dönen Kuzey Yıldızı İlk aşk geçtiğimiz hafta yayınlanan 30. Bölümüyle seyirciye merhaba demişti. Dizinin müzmin aşıkları Kuzey ile Yıldız’ın acaba kavuşacaklar mı hikayesinin anlatıldı dizide son bölümde her şey yolunda giderken ve Kuzey ile Yıldız tam evlenmeye karar verecekken Şule bir anda ortaya çıkmış ve ölmek üzere olduğunu Yıldız’a söylemişti. Yıldız ise bu durumda evlenmenin doğru olup olmayacağını düşünürken Kuzey evlenme teklifinde bulunmuştu. Öbür taraftan ise Kuzey’in kızları ormanda kaybolmuşlar ve Mine kene tarafından ısırılmıştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. Bölümde Neler Olacak?

Romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı’nda Mine kene tarafından ısırılmıştır. Ormanda kaybolan Gökçe ve Mine zor durumdadır ve onlara yardım edebilecek kimse yoktur. Gökçe Mine’ye yardım edebilecek tek kişidir. Öbür taraftan Kuzey ve diğerleri kızları bulmak için adeta seferber olmuşlardır. Her yerde Mine ve Gökçe’yi aramaktadırlar. Ancak kız kardeşler bir türlü bulunamaz ve Kuzey yıkılmış bir halde umutlarını tüketmek üzeredir. Kuzey ne yapacağını bilemez halde iken ona en büyük destek Yıldız’dan gelmektedir. Ancak Yıldız’ın da yapabileceği fazla bir şey yoktur. Bu arada Şule de aramalara katılmaktadır. Kızlar çok geç olmadan bulunabilecek midir? Kuzey ve Yıldız evlenme kararı alabilecekler midir, yoksa Şule yine araya girecek midir? Mine kırım kongo hastalına mı yakalanacaktır? Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Kuzey Yıldızı’nın 31. Bölümünde yanıt buluyor.

12-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar