Kuzey Yıldızı 32. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 32. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı 32. Bölüm İzle; 19 Eylül Cumartesi akşamı 32. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 32. Bölümünü canlı tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 32. Bölüm İzle; Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in rol aldığı ve bu sezon ikinci sezonu olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan ve her bölüm aldığı reytinglerle zirvede yer alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu sezona da büyük bir başarıyla başladı. Seyircinin severek takip ettiği romantik komedi türündeki dizi 20 yıllık bir aşkın hikayesini ele alıyor. Kuzey ve Yıldız arasında 20 yıldır süren ve ancak bir türlü vuslata eremeyen aşk her bölüm yeni engellerle karşılaşırken her bölüm seyirciyi de heyecandan heyecana sürüklüyor.

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarının en başarılı ve reytingi bol dizilerinden biri olan Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kuzey Yıldızı İlk aşk son bölümde gerilimli bir bölümle seyirci karşısına çıkmıştı. Kene tarafından ısırılan ve ormanda kaybolan Kuzey’in kızları herkes tarafından aranırken gerilimli anlar yaşanmış ancak sonunda mutlu sona ulaşılmıştı. Ancak bu arama sırasında yaşananlar Yıldız’ın Kuzey’le olan birlikteliklerini bir kez daha sorgulamasına sebep olmuş ve Kuzey’le olamayacağına bir kez daha karar vermişti.

Kuzey Yıldızı 32. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yine heyecanlı ve eğlenceli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Yıldız bir kez daha Kuzey’den uzaklaşmak için yola çıkarken Kuzey bu gidişi engellemek için yola çıkıyor. Yıldız ve Kuzey bir kez daha karşı karşıya gelirken ikilinin arası Yıldız’ın yakın arkadaşı Bulut’un gelmesiyle iyice geriliyor. Kuzey Yıldız’ı Bulut’tan kıskanırken başka başka planlar kurmaya başlıyor. Bu sırada Kuzey’i arayan Yıldız telefona Kuzey’in eski eşi Şule’nin çıkmasıyla adeta şok oluyor. Kuzey ve Yıldız arası yine bir kez daha gerilirken ikilinin bu yeni durumdan nasıl çıkacağı merak konusu oluyor. Tabi ikili yeniden bir birine giriyor. Bu sırada Kamer, Poyraz, Sefer ve Nahide mezarlıkta define peşinde koşuyorlar. Peki tüm bu yaşananlar ve krizler nasıl sonuçlanıyor? Kuzey ve Yıldız tekrar barışıyor mu yoksa ikili yine mi ayrılıyor? Kuzey’in telefonuna Şule neden çıkıyor? Hazine avcıları amaçlarına ulaşabiliyorlar mı? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Kuzey Yıldızı dizisinin 32. Bölümünde yanıt buluyor.

19-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar