Kadir Doğulu hangi diziye dahil oldu?

Kadir Doğulu hangi diziye dahil oldu?
Kadir Doğulu'nun yeni sezonda hangi dizide rol alacağı belli oldu. Başarılı oyuncu Pastel Film imzalı Güneş Tutulması dizisinde rol alacak.

Kadir Doğulu, geçtiğimiz sezon rol aldığı ve final yapan Vuslat dizisinin ardından yepyeni bir dizi ile ekranlara dönüş yapıyor. Pastel Film imzası taşıyan Güneş Tutulması dizisi Kadir Doğulu ile anlaştı. Başarılı oyuncu yeni sezonda Güneş Tutulması dizisinde boy gösterecek.

Kadir Doğulu'nun başrolde olduğu Güneş Tutulması çok yakında!

Bir süredir hangi dizide rol alacağı merak konusu olan Kadir Doğulu en sonunda bir diziye dahil oldu. Daha önce adı kuvvetli bir şekilde ES Film imzalı Kanal D dizisi Ay ve Güneş ile anılmıştı. Anlaşma da sağlanmıştı ancak sonrasında dizi rafa kalktı. Birsen Altuntaş tarafından geçilen bilgiye göre başarılı oyuncu henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Güneş Tutulması isimli dizide rol alacak. Kadir Doğulu'nun dizide hangi karaktere hayat vereceği de hala belli olmuş değil. Hazırlıkları tüm hızıyla devam etmekte olan Güneş Tutulması dizisinin yapımcılığı Pastel Film tarafından üstleniliyor. Pastel Film son dönemde Kanal D'den ekrana gelen İnsanlık Suçu, ATV'den ekrana gelen Seni Kimler Aldı ve FOX TV'den ekrana gelen Kalbimdeki Deniz gibi dizilere imza attı. Çok büyük bir sürpriz olmadığı takdirde Güneş Tutulması dizisinin FOX TV'den ekrana gelmesi bekleniyor. 

Güneş Tutulması dizisinin senaryosunu sürpriz bir isim kaleme alacak. Bir dönemin efsane dizisi 7 Numara'nın Ayten karakterini canlandırın oyuncu ve senarist Ayça Mutlugil, Güneş Tutulması dizisinin senaristliğini üstlenecek. Güneş Tutulması dizisinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Koloş oturacak.

Hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığımız Güneş Tutulması dizisi ile ilgili merak edilen çok fazla şey var. Güneş Tutulması dizisinin oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu dışında hangi isimlerin yer alacağı gizemini koruyor. Önümüzdeki haftalarda dizinin oyuncu kadrosunun genişlemeye başlaması bekleniyor. Öte yandan Güneş Tutulması dizisinin konusunun ne olacağı da merak edilen bir başka şey. Ancak Güneş Tutulması dizisinin konusu ile ilgili hiçbir bilgi paylaşmadı. Önümüzdeki günlerde dizinin konusu ve pek çok bilgi basınla paylaşılacaktır. Pastel Film imzası taşıyan Güneş Tutulması dizisi yeni yıl ile birlikte ekranlarda boy göstermeye başlayacak. 

20-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar