Kuzey Yıldızı 37. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 37. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı 37. Bölüm İzle; 24 Ekim Cumartesi akşamı 37. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı’nın 37. Bölümünü tek parça, canlı, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 37. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Cezmi Baskın, ferda kaynar, Toygan Avanoğlu ve Merve Şen’in rol aldığı Kuzey yıldızı İlk Aşk bu akşam saat 20.00’da 37. Bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı Romantik komedi türündeki Kuzey Yıldızı İlk Aşk her bölüm Kuzey ve Yıldız’ın acaba kavuşacaklar mı yoksa yeni bir kavgayla yine birbirlerine mi girecekler sorusuyla geçerken bu heyecana ortak olmak isteyen seyircilerin merakıyla her bölüm reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin son bölümlerinde yaşanan gerilim bu bölümde de devam ederken gizemli düşmanı arama çalışmaları son sürat sürmektedir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında her cumartesi akşamı ekrana gelen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde gizemli düşmanı arama ve bulma çalışmaları tüm ekip tarafından yapılmaktadır. Ancak gizemli düşman aranırken bu düşman tamda burunlarının dibindedir ve her şeyden haberdardır. Bu sırada Kuzey ile Yıldız’ın barışmalarını kabullenemeyen gizemli düşman Bulut son oyununu oynayarak Kuzey’i can evinden vurma niyetindedir. Ancak finalde vurulan Sefer olacaktır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda.

Kuzey Yaldızı İlk Aşk 37. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kuzey Yaldızı İlk Aşk’ta bilinmeyen gizemli düşman herkesin korkulu rüyası olmuştur. Özellikle Yıldız bu bilinmeyen düşmandan fazlasıyla korkmaktadır ancak bu konuda ona yardımcı olan Kuzey, Yıldızı her türlü tehlikeden korumaya kararlıdır. Bunun içinde Yıldız’ın adeta yakın koruması olmuş ve attığı her adımda yanında yer almaktadır. Bu durum gizemli düşman Bulut’u fazlasıyla rahatsız etse de Yıldız’ı bu ilgi mutlu etmektedir. Ancak kendisi için sevdiklerinin başının derde girmesini de istememektedir. Bu arada Şule ve Kuzey’in boşanma davaları gelip çatmıştır. Duruşmadan çıkacak sonuç iki aşık Kuzey ve Yıldız için aşklarını özgürce yaşayacakları bir karar mı olacaktır yoksa bu aşk bir süre daha imkansız hale mi gelecektir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor.

24-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar