Kuzey Yıldızı 51. Bölüm İzle

Kuzey Yıldızı 51. Bölüm İzle
Kuzey Yıldızı 51. Bölüm İzle; 13 Şubat Cumartesi akşamı 51. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisinin yayınlanan 51. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 51. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soyaslan, Toygan Avanoğlu ve Merve Şen’in rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam saat 20.00’da 51. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve romantik komedi türünde ele alınan dizi iki sezondur cumartesi akşamları seyirciye keyifli anlar seyrettiriyor. 20 yıllık bir aşkın hikayesinin ele alındığı dizinin son bölümlerde düşen reytingi yeniden yükselişe geçerken hikayede de bir kırılma yaşanarak müzmin kavuşamayan aşıklar sonunda evlenmişlerdi. Seyircinin de sevindiği bu durum sonunda reytinglere de yansıdı ve dizi yeniden yükselişe geçti. Bu akşam yine heyecanlı ve komik sahnelerle seyirci karşısına çıkacak olan Kuzey yıldızı 51. Bölümle ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin Süreç Film tarafından hazırlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı’nın yayınlanan 50. Bölümünde Yıldız’ın hamile olduğu öğrenilmiş ve Kuzey bu mutlu anı doyasıya yaşamıştı. Yıldız’ın dinlenmesini isteyen ve evden ayrılmasına karşı çıkan Kuzey Yıldız’ın başına kızlarını nöbetçi olarak bırakmıştı. Ancak Yıldız Naide’nin doğum yapması üzerine onu ziyarete giderken düşmüş ve büyük bir risk atlatmıştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 51. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam 51. Bölümle ekranlara geliyor. Yıldız yayınlanan son bölümde büyük bir kaza atlatmış ve yere düşerek bebeğini kaybetme tehlikesiyle yüz yüze gelmişti. Ancak bu sınavı atlatan ikilimiz bundan sonra daha büyük tedbirler alarak bu durumun bir daha yaşanmamasına çalışacaklardır. Kuzey eşi Yıldız’ın başına bu sefer hem kızlarını hem de annesini nöbetçi olarak bırakmıştır. Bu durum evde tüm her şeyi bir anda değiştirecek ve Kuzey’in annesi Emine herkese adeta kök söktürecektir. Bu arada restoranda işler iyi gitmemektedir. Restoranın gerçek sahibi olduğunu ileri sürsen biri çıkmıştır ve Yıldız restoranı satın alırken herhangi bir tapu almamıştır. Bu durum karşısında taraflar anlaşarak ortak olmaya karar verirler. Ancak bu ortaklık çok farklı bir restoran ortaya çıkaracaktır. Kuzey ise evde olanlar karşısında ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Kuzey yeni hayatında başına gelecek yeni bir sürprize ise tamamen hazırlıksız yakalanmıştır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam ekrana gelecek 51. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de.

13-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar