Kuzey Yıldızı Feride öldü mü?

Kuzey Yıldızı Feride öldü mü?
Kuzey Yıldızı Feride öldü mü? Kuzey Yıldızı Feride diziden ayrıldı mı? Kuzey Yıldızı Feride kimdir? Kuzey Yıldızı Gizem Güneş diziden çıktı mı?

Kuzey Yıldızı Feride öldü mü? Kuzey Yıldızı dizisi Feride öldü mü? Kuzey Yıldızı Feride diziden ayrıldı mı? Kuzey Yıldızı Feride kimdir? Kuzey Yıldızı Gizem Güneş diziden ayrıldı mı? Kuzey Yıldızı Gizem Güneş kimdir? Kuzey Yıldızı dizisi ile ilgili tüm gelişmeler sizler için hazırladığımız bu yazımızda..

Sjhow tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı kadroya sahip olan Kuzey Yıldızı, kendine has senaryosu ile de izleyenlerin gönlünde taht kurmuş vaziyette. Kuzey Yıldızı dizisinde ki karadeniz benzetmeleri ise en çok ilgi gören konulardan birisi. Bu akşam yayınlanan Kuzey Yıldızı yeni bölümde, olayların ardı arkası kesilmedi. Kuzey ile Yıldız'ın bebekleri Güney, bir kadın tarafından kaçırılmıştı. Bu akşam ki yeni bölümde bebeklerine kavuşan çift rahat bir nefes almıştı. Ancak bu sefer öyle bir şey oldu ki, izleyenleri şaşkına çevirdi. Kuzey Yıldızı bu akşam ki yeni bölümde Kuzey'in kızı Feride'nin ölüm haberini aldık. Bir trafik kazasında kızının hayatını kaybettiğini öğrenen Kuzey, şok olur ve dünya başına yıkılır.

Kuzey Yıldızı dizisinde yaşanan olayda Feride'nin diziden ayrılıp ayrılmadığı sorusu akılları karıştırdı. Kuzey Yıldızı Feride diziden çıktı mı? Kuzey Yıldızı Feride öldü mü? Kuzey Yıldızı Feride geri fönecek mi? soruların merak edildiği dizide önümüzdeki hafta neler yaşanacağı ise merak konusu.

Kuzey Yıldızı Feride öldü mü? Feride diziden ayrıldı mı?

Kuzey Yıldızı yeni bölümde Feride'nin ölüm haberi şaka mı yoksa gerçek mi oldukça merak ediliyor. Ancak aldığımız bilgilere göre Kuzey Yıldızı dizisinde Feride karakterini canlandıran Gizem Güneş diziden ayrılmayacak. Gizem Güneş, koronavirüse yakalanması nedeniyle 2 hafta boyunca dizide yer alamayacak. Bu nedenle olduğu düşünülüyor ki, dizide Feride'nin ölüm haberi gerçek değil. Peki Gizem Güneş kimdir?

Gizem Güneş kimdir?

30 Kasım 1995 yılında dünyaya gelen Gizem Güneş, İstanbul doğumludur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Fransızca Bölümü'nde tamamlayan Gizem Güneş, ilk olarak 2007 yılında yayınlanan Binbir Gece dizisinde rol almıştır. Birbirinden başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol alan Gizem Güneş, günümüzde Kuzey Yıldızı dizisinde rol almaktadır.

02-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar