Kuzey Yıldızında Ünlü Oyuncu Koronavirüse Yakalandı

Kuzey Yıldızında Ünlü Oyuncu Koronavirüse Yakalandı
Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen Kuzey yıldızı İlk Aşk Dizisinde Sefer karakterini canlandıran Toygan Avanoğlu Koronavirüse yakalandı.

Koronavirüs dizi ve film setlerine adeta göz açtırmıyor. Şu ana kadar pek çok dizide yaşanan koronavirüsler dizlerin çalışma programlarını çok ciddi şekilde etkiledi. Zaman zaman diziler yayınlarına ara vermek zorunda kaldı ya da oyuncusu koronavirüse yakalandığı için senaryo da yazılmadı daha kötüsü yazılan senaryolar apar topar revize edildi. Tüm bunlar yapımcıları aşırı derecede zorladı. Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve Cumartesi akşamı 61. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde daha önce koronavirüs vakaları görülmüş ve dizide bazı oyuncular hikayede yer alamamıştı. Hatta dizinin usta oyuncularından Yaşar karakterine hayat veren Cezmi Baskın yine bu sebeple diziyle yolarlını ayırmıştı. Ne yazık ki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yine bir koronavirüs vakası yaşandı. Dizinin başarılı oyuncusu Sefer karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu’nun covid – 19 testi pozitif çıktı.Ünlü oyuncunun sevenleri de bu durum karşısında ünlü oyuncuya destek oldular.

Sefer (Toygan Avanoğlu) Koronavirüse Yakalandı!

İki sezondur Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde sefer karakterini başarıyla canlandıran ve seyircinin ilgiyle takip ettiği Toygan Avanoğlu çekimler için bulunduğu Ordu’da koronavirüse yakalandı. Ünlü ismin covid – 19 testinin pozitif çıkması üzerine oyuncu konakladığı otelde karantinaya alındı ve tedavisine başlandı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen başarılı oyuncunun dizinin finali yapmasına sayılı bölümler kala koronavirüse yakalanması şanssızlık olarak değerlendirildi. Daha önce de aynı dizide bazı oyuncular koronavirüse yakalanmış ve hikayede yer almamışlardı. Bilindiği gibi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 66. Bölümde final yapacak ve seyirciye veda edecek. Bizde ünlü isim Toygan Avanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce iyileşerek sete tekrar dönemsini diliyoruz.

Toygan Avanoğlu Kimdir?

Halen Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinde Sefer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu 24 Eylül 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Spor akademisine girmiş ve bu bölümden mezun olmuştur. Çocukluk yaşlarından itibaren tiyatroya ilgi duyan Toygan Avanoğlu daha sonra oyunculuk eğitimi almış ve bu mesleği seçmiştir. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Kuzey Yıldızı

·         Geçmiş Olsun

·         Hababam Sınıfı Yeniden

·         Aslı Gibidir

·         Meleklerin Aşkı

·         Yol Arkadaşım

·         Ayla

·         Hanım Köylü

·         Güzel Köylü

·         Düşman Kardeşler

25-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar