Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. Bölüm İzle; 5 Eylül Cumartesi 30. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin 30. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. Bölüm İzle; Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezon ilk bölümüyle Cumartesi saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından olan ve aldığı reytinglerle sürekli rekorlar kıran Kuzey Yıldızı’nda Kuzey ve Yıldız aşkı her bölüm seyirciyi heyecandan heyecana sürüklerken 20 yıl süren aşkın mutlu bir sonla nihayetlenip nihayetlenmeyeceği merakla bekleniyor. Pandemi dolayısıyla verilen aradan sonra yeniden yayına giren ancak ilk başlardaki reytingine ulaşamayan Kuzey Yıldızı’da sezon arası vererek yeniden toparlanma çalışmalarına başladı. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı dizisinin son bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı Son Bölüm’de Neler Yaşandı?

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yeni sezonun ilk bölümü olan 30. Bölümle yeniden ekranlara geliyor. Sezon arası verilen son bölümde Kuzey Yıldız tartışması yeni boyut kazanmış ve Yıldız bir süre kendini toparlamak için Kuzey’den izin istemişti. Kuzey her ne kadar bunu istemese de yapabileceği bir şey yoktur. Öbür taraftan Şule Kuzey’in hayatından çıkmaktadır ve Kuzey bunu Yıldız’la evlenerek taçlandırmak istemektedir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey yıldızı İlk Aşk bu akşam yeni sezonu açıyor. Uzun süredir seyirciden uzak kalan dizi 30 bölümle yeniden ekranlara gelirken dizide büyük gelişmeler seyirciyi bekliyor. Bu akşam ekrana gelen Kuzey Yıldızı’nda Şule’nin feryat figan çığlıkları Yıldız’ı şok ederken Şule’nin söyledikleri karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Öbür taraftan Kuzey’in kızları ormanda kaybolurlar ve bölgede en çok korkulan kene sebebiyle hayatlarının şokunu yaşarlar. Kene kızlarda kırım Kongo hastalığına mı sebep olmuştur? Öbür taraftan her şeyden habersiz olan Kuzey her şeyin düzeldiğini düşünerek Yıldız’a yaylada evlenme teklif eder. Peki Yıldız bu teklife ne cevap verecektir, yılların birikmişliğini bitirecek midir yoksa bu ayrılık sürecek midir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Sezon 30. Bölümüyle bu akşam ekranlara pek çok soru ve cevaplarla geliyor.

Kuzey yıldızı İlk Aşk Dizisinin 30. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri öğrenmek için canlitv.com adresini takip edin.

05-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar