Kuzey Yıldızı yeni bölüm neden yok? Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kuzey Yıldızı yeni bölüm neden yok? Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Show Tv cumartesi yayın akışında dizinin yerine sinema filmini gören izleyiciler soruyor. Kuzey Yıldızı yeni bölüm neden yok? Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bütün hızıyla sürüyor. Show Tv cumartesi yayın akışında dizinin yerine sinema filmi olduğunu gören izleyiciler merakla soruyor. Kuzey Yıldızı yeni bölüm neden yok? Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşayan diziseverler ekranlarda yer alan dizilerin yılın ilk haftasında yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor. Her yılbaşında yayın akışına bir süre aran veren yapımlar arasına Kuzey Yıldızı İlk Aşk da dahil oldu. Son bölümde yaşananlar ve diziyle ilgili merak edilen soruların cevabı haberimizde.

Kuzey Yıldızı yeni bölüm neden yok? Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv ekranlarında her cumartesi yayınlanan ve Başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin görev yaptığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi izleyiciler için Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Bu akşam yani 4 Ocak Cumartesi günü saat 20:00’de yayınlanması gereken Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü yayınlanmayacak. Onun yerine Ölümcül Uçuş adlı sinema filmi yer alacak

Kuzey Yıldızı neden yok?

Kuzey Yıldızı 17.bölüm fragmanı yayınlandı ancak yeni bölüm bu akşam yayında dolmayacak. Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümü neden yok diye araştıran Canlitv platformuna açıklama kanal yönetiminden geldi. Her yılbaşında olduğu gibi bu yılda yapılan sözleşmeler sebebi ile çoğu dizi iki hafta yayınlanmayacak. Fragmana göre Yıldız çeyiz duasına çıkmış, Sefer ise peşindeki ayıdan kurtulmaya çalışmaktadır. Düğün hazırlıkları yapan Poyraz ve Kamer koştururken Pembe, Şule'yi bayıltıyor. Planlar yapıp duran Yıldız, Çetin'den Şule ile Kuzey'in boşanması için gerekli belgeleri getirmesini istiyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta macera 18 Ocak Cumartesi günü Show Tv’de kaldığı yerden devam edecek.

Kuzey Yıldızı son bölümde neler yaşandı?

Yakaladığı her fırsatta Yıldız'ı kendisinden uzaklaştırmak isteyen Kuzey, ilk göz ağrısıyla arasına mesafe koymaktadır. Kuzey'in bu davranışının sebebini öğrenen Yıldız yeni planlar yapmaya başlar. İki inat Karadenizliden Yıldız'ın vazgeçmeye, Kuzey'inse geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Bu arada Kuzey, Yıldız'ın ilgisinden habersiz başka başka dertlerle de uğraşmaktadır. Çünkü kızlarının başı yine beladadır. Kuzey, kızlarının başına iş açanların peşini bırakmamaya kararlıdır.

Kızlarının başına buyrukluğuyla uğraşan Kuzey’e inat, Yıldız ince planlar kurmaktadır. Ne yapıp edip Kuzey'i özgürlüğüne kavuşturmaya çabalayan Yıldız, hem kendini hem de Kuzey'i derde sokacak bir yola başvurur. Plandan bir şekilde haberdar olan Kuzey, Yıldız'a olan güveninde sarsılır. Yıldız artık, bir karar vermek durumundadır. Ya Kuzey için birçok şeyinden vazgeçecek ya da tüm olanlara göz yumacaktır. Keyifli seyirler.

04-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar