Kuzey Yıldızı’nın Kuzey’i İsmail Demirci’ye Hande Soral’dan Büyük Sürpriz!

Kuzey Yıldızı’nın Kuzey’i İsmail Demirci’ye Hande Soral’dan Büyük Sürpriz!
Show Tv'de Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan başarılı dizi Kuzey Yıldızı'nın başarılı oyuncusu İsmail demirci'ye eşinden hasret giderici sürpriz! İşte ayrıntılar!

Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk yayınlandığı günden itibaren seyirci tarafından heyecanla ve beğenilerek seyredilen ender dizilerden. Romantik komedi türündeki dizi her bölüm aldığı yüksek reytinglerle Cumartesi günlerinin zirvesinden inmezken yapım şirketi ve Show Tv’de bu durumdan oldukça memnun görünüyor. Başrol oyuncuları Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin birbirine olan aşkları kadar birbiriyle didişmeleri seyirci tarafından o kadar çok sevildi ki dizinin yayınlanacağı gün heyecanla beklenir oldu. Ancak dizinin Ordu’da çekiliyor olması oyuncuların ailelerinden uzak kalmasına ve zaman zaman hasretlikler yaşanmasına sebep oluyor. Her iki başrol oyuncusunun da evli olduğu düşünülürse bu hasretliğin kendini fazlasıyla hissettirdiği çok açık ve İsmail Demirci (Kuzey Mollaoğlu) bunu en çok hissedenlerden biri. İşte ayrıntılar!

İsmail Demirci Ayrılık Acısını Fazlasıyla Yaşıyor!

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ın başarılı oyuncusu İsmail Demirci (Kuzey Mollaoğlu) Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı dolayısıyla eşinden ayrı günler geçiriyor. Eşi Hande Soral’la diziden fırsat buldukça görüşebilen oyuncu bu durumdan şikayetçi olmasa da çokta hoşuna gitmiyor. Aynı şekilde Hande Soral’de İsmail Demirci’den ayrı kaldığı için çok mutlu değil.

Ancak zaman zaman Ordu’ya giderek dizi setinde eşini ziyaret ediyor. Geçtiğimiz aylarda eşi İsmail Demirci’yi sette ziyaret eden Hande Soral şimdi de eşiyle kavuşma anlarının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak sevincini takipçileriyle paylaştı. Kendisi de Kıbrıs’ta bir film çekiminde bulunan oyuncu Hande Soral eşiyle buluşma anının sevincini doya doya yaşadı.

İsmail Demirci ve Hande Soral’dan “Kavuşma” Fotoğrafı!

Ordu’nun Çambaşı yaylasında çekimleri süren Kuzey yıldızı: İlk Aşk nedeniyle oyuncular uzun zaman sette kalmak zorunda kalıyor. Bölümü yetiştirebilmek için bütün zorlukları göğüsleyen oyuncular ve set ekibi zaman zaman aileleriyle uzak kaldıkları için hasretlik yaşayabiliyorlar. Dizinin başrol oyuncusu İsmail Demirci de ailesine özlem duyanlardan biri. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Hande Soral’la fazla görüşemeyen İsmail Demirci fırsat buldukça bir araya geliyor.

İki ünlü isim bu fırsatı bulduklarında ise mutluluklarını doya doya yaşıyorlar. Geçtiğimiz günlerde bu fırsatlardan birini yakalayan çiftten Hande Soral mutluluklarını istagram hesabından “Kavuşma” notuyla paylaştı. Ne diyelim umarız çekimler çok uzun zamanınızı almaz da hep beraber olursunuz.

11-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar