Kuzgun dizisinin sezon finali tarihi açıklandı

Kuzgun dizisinin sezon finali tarihi açıklandı
Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinin sezon finali tarihi açıklandı. Kuzgun dizisi ne zaman sezon finali yapacak?

Ay Yapım'ın Star TV ekranları için hazırladığı Kuzgun dizisinin final yapıp yapmayacağı belirsizliğini korumaktaydı. Diziyi takip edenler dizinin devam etmesinden yanaydı ve onların yüzünü güldürecek karar alındı. Kuzgun dizisi önümüzdeki sezonda da Star TV ekranlarında olacak. Yani önümüzdeki günlerde final değil sezon finali bölümünü izleyeceğiz ve dizi sezon arasına girecek. Büyük ihtimalle 'Kuzgun dizisi ne zaman sezon finali yapacak?' sorusunu aklınızdan geçirmektesiniz. Bu sorunun cevabı haberimizin devamında.

Kuzgun dizisi 13 Şubat 2019 tarihinde iddialı oyuncu kadrosuyla ekranlara gelmeye başladı. Son dönemde adından söz ettiren iki oyuncu Barış Arduç ve Burcu Biricik başrollerde yer alıyor. Bu isimlere Levent Ülgen, Hatice Aslan, Settar Tanrıöğen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Ahmet Varlı, Aytek Şayan ve İpek Erdem gibi isimler eşlik ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizide rol alan önemli isimlerden biri olan Levent Ülgen'e veda edeceğimizi öğrenmiştik. Deneyimli oyuncu Levent Ülgen'in diziden ayrılması nedeniyle bazıları dizinin finale doğru gittiğini düşünmüştü. Sonra öğrendik ki Levent Ülgen'in vedasının sebebi dizinin finale doğru gitmesiyle bir ilgisi yok. Levent Ülgen ve Ay Yapım arasındaki sözleşmenin sona ermesiydi. Ona veda etsek de diziye veda etmiyoruz. Kuzgun dizisi kanaldan 2. sezon onayını aldı.

Kuzgun dizisi ne zaman sezon finali yapacak?

Kuzgun dizisinin sezon finali mi final mi yapacağı büyük bir merak konusuydu. 'Kuzgun dizisi sezon finali mi yoksa final mi yapacak?' gibi sorular sorulmaktaydı. Bu sorunun cevabını biliyoruz. Kuzgun dizisi sezon finali yapacak. Kuzgun dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı da belli oldu. Kuzgun dizisinin 29 Mayıs tarihinde ekranlara gelen bölümü sezon finali olacak. Yani sezon finali bölümüne yalnızca 3 bölüm kaldı. 13 bölümü izleyiciyle buluşan Kuzgun dizisi 16. bölümüyle birlikte sezon arasına girecek. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı henüz belli değil ancak dizinin kısa bir sezon arasının ardından yeniden ekranlarda olması bekleniyor. 

İntikam isteyen Kuzgun'un mücadelesine yeni sezonda da tanık olacağız. Öte yandan Dila ile olan hikayeleri de kaldığı yerden devam edecek. 

13-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler