Kuzgun yeni sezon tarihi belli oldu. İşte yeni sezondan ilk fragman

Kuzgun yeni sezon tarihi belli oldu. İşte yeni sezondan ilk fragman
Kuzgun dizisinin yeni sezonuna ait ilk fragman yayınlandı. Kuzgun dizisinde yeni sezon tarihi belli oldu mu, yayınlanan ilk fragmanında neler geçiyor?

Eylül ayının gelmesiyle birlikte diziler, ekranlardakini yerini yavaş yavaş almaya başladı. Bunlardan biri olan Kuzgun dizisinin yeni sezonuna ait ilk fragman yayınlandı. Kuzgun dizisinde yeni sezon tarihi belli oldu mu, yayınlanan ilk fragmanında neler geçiyor? Şimdi detaylar

Kuzgun yeni sezon tarihi belli oldu. İşte yeni sezondan ilk fragman

Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve ilk sezonu olmasına rağmen diziseverlerden tam not alan Kuzgun dizisi yeni sezonda sevenlerine merhaba demeye hazırlanıyor. Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç’un yer aldığı dizide kadroya Çarpışma dizisinden ayrılan Onur Saylak da dahil oldu. Önümüzdeki hafta başlaması beklenen Kuzgun dizisinin sezon finalinde Dila kendini vurmuştu.

Kuzgun’dan sezonluk ilk fragman

Sezon finalinde Dila kendini vurunca seyirci Dila’nın ölüp ölmediğini merak etmişti. Yeni sezona dair ilk fragmana göre Kuzgun ile Dila tam kavuşacakken aşklarının mümkün olmadığını hatırlatan yeni bir karakter devreye giriyor. Bu karakteri geçenlerde diziye dahil olan ünlü oyuncu Onur Saylak canlandıracak.

Kuzgun sezon finalinde neler olmuştu?

Gizlice girdiği Behram’ın evinde fotoğraf albümünü karıştıran Dila acı gerçeği öğrenmişti. Yusuf Adıvar’ın Behram’ın oğlu olduğunu öğrenen Dila kelimenin tam anlamıyla yıkılmıştı. O sırada Kuzgun, Ferman’ın evinde etrafı dolaşırken gördüğü fotoğraftaki adamın kendi babası olduğunu görmesi üzerine deliye dönmüştü zira fotoğraftaki tarih babasının ölüm tarihinden tam iki yıl sonrasına aitti. Diğer yandan gördüklerine inanamayan Behram Adıvar’ın Derviş olduğunu anlamış ve tüm hayalleri yıkılmıştı. Cihan’a babasının hayatta olduğunu söyleyen Kuzgun ise “onu bulmadan aldığım her nefes artık bana haram” diyerek ne kadar kararlı olduğunu hatırlatmıştı. Derviş’in dükkanına gelen Kuzgun, yanındaki bardağı vererek parmak izinin sahibini bulmasını rica etmişti. Karakolda bulunan abisinin yanına giden Dila, Ali’den Ferman ile bir anlaşma yaptığını öğrenmişti. Kuzgun ise fotoğrafı Derviş’e göstererek, fotoğraftaki çocuğun Ferman olup olmadığını sorsa da cevap alamamıştı.

Kuzgun’a dahil olan Onur Saylak kimdir?

1977 Ankara doğumlu oyuncu Kamu Yönetimi okurken İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğunda tiyatro yapmaya başladı. Arif Onur Saylak, bir müddet amatör tiyatro oyunlarında görev yapsa da niyeti Aktör olmaktı. Bu amaçla okulunu yarım bırakan Onur Saylak, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaya başladı. TED Koleji'nde tiyatro yönetmeni olarak da çalıştı. 2005 yılında “Bizim Evin Halleri" dizisiyle dizi oyunculuğuna başlayan Onur Saylak, kendisi gibi oyuncu olan Tuba Büyüküstün ile evlidir. canlitv olarak Onur Saylak'a başarılar diliyoruz.

31-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar