Lavanta Konağı’nın adı yine değişti

Lavanta Konağı’nın adı yine değişti
Sürekli isim değiştiren Lavanta Konağı yeni ismine kavuştu. Son olarak Yüz Yıllık Mucize adını alan dizi Bircan Sokullu ve Ebru Şahin gibi usta oyuncuları aynı projede buluşturdu.

İsmi adeta yılan hikâyesine dönen Lavanta Konağı’nın adı yine değişti. İsmi sürekli değişen dizinin son adı merak konusu oldu. Dizi severler merak ediyor, Lavanta Konağı’nın yeni adı ne oldu? Konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu? Lavanta Konağı ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Lavanta Konağı’nın adı yine değişti

Sürekli isim değiştiren Lavanta Konağı yeni ismine kavuştu. Son olarak Yüz Yıllık Mucize adını alan dizi Bircan Sokullu, Zerrin Tekindor ve Ebru Şahin gibi usta oyuncuları aynı projede buluşturdu. Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk ismi Ab-ı Hayat olarak duyurulmuştu.

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler?

Usta gazeteci Birsen Altuntaş’ın yazdığı habere göre Star Tv’nin iddialı dizilerinden biri olan Lavanta Konağı isim değiştirerek Yüz Yıllık Mucize adını aldı. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisini Hilal Saral yönetiyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı dizinin tanıtımı ilk kez bu akşam yayınlandı. Hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini anlatan OGM Pictures imzalı Yüz Yıllık Mucize birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda topladı. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu’nun başrolünü paylaştığı dizide Zerrin Tekindor, Hümeyra, Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz, Necip Memili, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

Yüz Yıllık Mucize konusu nedir?

Çekimlerine başlanan ancak daha sonra isim değiştirerek Yüz Yıllık Mucize ismini alan Lavanta Konağı dizisinin yönetmenliğini Hilal Saral yapıyor. Başrollerini Ebru Şahin ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk tanıtımı izleyici tarafından beğenildi. Ab-ı Hayat olarak çekimlerine başlanan ancak daha sonra ismi Lavanta Konağı olarak duyurulan dizinin ismi bir kez daha değiştirildi. İsimi son olarak Yüz Yıllık Mucize olarak belirlenen dizi, Kuvayı Milliye'den bu yana hep 30 yaşında görünen bir adamın ilginç hikâyesini ekrana taşıyor. Ebru Şahin, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor, Hümeyra, Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz ve Necip Memili’nin rol aldığı Yüz Yıllık Mucize yakında Star TV'de. Keyifli seyirler.

04-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar