Camdaki Kız’ın Hayri’nin eşi kim çıktı?

Camdaki Kız’ın Hayri’nin eşi kim çıktı?
İlk defa bu bölümde görünen Hayri ‘nin eşi Türkan rolünü oynayan isim Sefirin Kızı dizi filminde canlandırdığı Elvan rolü ile seyircinin gönlünde taht kuran Hivda Zizian Alp oldu

Camdaki Kız ‘ın son bölümünde neler oldu ? Hayri ‘nin eşi rolünü oynayan isim bakın kimmiş ? Eşini uygunsuz olarak yakalayan Nalan ne yaptı ? Hivda Zizan Alp kimdir ? Hivda Zizan Alp hakkında bilmedikleriniz ve Camdaki Kız ‘ın son bölümünde yaşananlar yazımızın içeriğinde . İşte detaylar …

Camdaki Kız’ın Hayri’nin eşi kim çıktı?

Camdaki Kız 2 Mart Perşembe günü yayınlanan bölümüyle yine reyting listelerinde zirveleri kimselere kaptırmadı. İzleyicileri heyecandan heyecana sürükleyen son bölümde Sedat yine yaptı yapacağını ama bu defa faka bastı. Otoriter bir patron hacası estirmeye çalışan Sedat aynı zamanda sekreteriyle çapkılık yapmaktan da geri kalmadı. Ama bu sefer tabiri caizse tam anlamıyla baskın yedi. Kardeşleri, eniştesinin yanı sıra eşi Nalan tarafından da otel odasında basılan Sedat hayatının şokunu yaşadı. Bu sefer çok kararlı olan Nalan nihayet Sedat ‘ tan boşandı.

Zor durumdaki Türkan kocasının yanına dönmek zorunda kalır

Bu arada Nalan ‘ la irtibatını hiç koparmayan Hayri ‘nin resmi nikahlı  eşi memleketinden kalkarak Hayri ‘ nin yanına geliyordur. İki çocuğuyla beraber kocasının yanına giden Türkan’ı Hayri nasıl karşılayacağı merak konusu. İlk defa bu bölümde görünen Hayri ‘nin eşi Türkan rolünü oynayan isim Sefirin Kızı dizi filminde canlandırdığı Elvan rolü ile seyircinin gönlünde taht kuran Hivda Zizian Alp oldu.

Camdaki Kız konusu

Koroğlu Ailesinin çapkın oğulları Sedat’ın şirkette çalışan hanım hanımcık Nalan ile  evlenmesiyle başlayan hikaye çok farklı bir şekilde ilerler. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlendiği Camdaki Kız romanından beyazcama uyarlanmış olup içinde bir çok bilinmeyen saklayan bir projedir.

Hivda Zizan Alp kimdir ?

9 Kasım 1003 tarihinde İstanbul ‘ da doğdu. Üniversite eğitimini önce Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü ‘ nde  ardından da Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü ‘ nde almıştır.

Filmografi

2019 – Sefirin Kızı – Elvan - TV Dizisi

2017 – Fi – Ada - TV Dizisi

2015 – Mordkommision İstanbul - TV Dizisi

2014 – Yeşil Deniz – Arife - TV Dizisi

2013 – Kaçak - TV Dizisi

03-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar