Fox Tv’nin Yeni Dizisi Son Nefesime Kadar’a Üç Yeni Oyuncu Katıldı

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Son Nefesime Kadar’a Üç Yeni Oyuncu Katıldı
Pastel Film tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında yayına girecek olan Son Nefesime Kadar dizisinin kadrosuna üç yeni oyuncu daha katıldı.

Televizyon ekranlarında bu hafta ekrana gelen ve yine bu sezon başlayan üç yeni dizi erken finalle ekranlara veda etti. Oldukça hızlı bir sürecin yaşandığı dizi sektöründe bu sezon yeni başlayan dizilerden pek çoğu ekranlara veda ederken halen yayında olanların çoğu da ortalama reytingi zorlukla görüyor. Kanallar bu sezon başarısız olan yeni dizilerin yerine yenilerini ekrana getirmek için hazırlıklarını devam ettiriyor. Yeni yılla birlikte kanallarda başlayacak yeni dizilerden biride Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Son Nefesime Kadar adını taşıyor. Pastel Film tarafından hazırlanan dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak üç yeni isim katıldı.

Son Nefesime Kadar’a Üç Yeni Oyuncu

Pastel Film tarafından hazırlıkları devam eden Son Nefesime Kadar dizisinin çalışmaları devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yılın ilk ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin oyuncu kadrosu şimdiden göz kamaştırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Begüm Birgören, Ertan Saban, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak üç yeni isim dahil oldu. Dizinin kadrosuna Rojda Demirer, Taha Baran Özbek ve Bülent Alkış dahil oldu. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturacağı öğrenildi. Aralık ayı ortalarında sete çıkması beklenen dizinin hikayesi tam olarak öğrenilemezken gelen bilgilere göre özel hayatında sorunlarla uğraşan bir polisin bir kayıp olayının peşine düşmesi ve bu sırada gerçekleşen olayları konu ediniyor.

Taha Baran Özbek Kimdir?

Son Nefesime Kadar dizisi ile el sıkışan ve son zamanların gözde ve başarılı oyuncularından olan Taha Baran Özbek 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimine halen İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde devam etmektedir. Oyuncu son zamanların gözde oyuncuları arasında yer almakta ve popüler dizilerde roller üstlenmektedir. Genç oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında;

·         Akrep

·         Akif

·         Kırmızı Oda

·         Azize

·         Bir Litre Gözyaşı

·         Bizim Hikaye

·         Dip

Yer almaktadır.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar