Leke dizisi Pelin (Yağmur Özbasmacı Mermer) kimdir?

Leke dizisi Pelin (Yağmur Özbasmacı Mermer) kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Leke'nin en önemli karakterlerinden Pelin (Yağmur Özbasmacı Mermer) kimdir? Kaç yaşında? Rol aldığı yapımlar neler?

Sezona damga vuramaya hazırlanan Kanal D, yeni dizisi Leke ile büyük ses getirecek gibi gözüküyor. Birbirinden güzel ve önemli isimlerin bir arada olduğu Leke dizisi reytinglerde beklenen performansı elde edecek mi? Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Metin Belekoğlu oturuyor. Ayfer Tunç'un kaleminden çıkan eserin Nisan 16'sında ekranlara geleceği belirtildi. Dizinin kadrosunda hangi isimler var? Leke dizisindeki Pelin karakterine hayat verecek olan Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?

Peki Pelin yani Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Yağmur Özbasmacı Mermer, Leke dizisinde yer alan Pelin karakterine hayat verecek. Yağmur Özbasmacı Mermer, 1987 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Yağmur Özbasmacı Mermer, 1.74 boyunda ve 54 kilodur. Güzel oyuncu Yağmur Özbasmacı ilk oyunculuk deneyimini Star Tv ekranlarının en çok yayınlanan dizisi olan Beni Affet'te yaşamıştır. Tutsak ve Esaretim Sensin dizisinde de rol alan Yağmur Özbasmacı Mermer oyunculuk hayatına yeni dizi Leke'de devam edecek.

LEKE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Leke dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozboğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı Mermer, Ziya Çiçek, Serap Öner, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı ve Ali Savaşçı yer alıyor.

SÖZ DİZİSİNDEN LEKE'YE

Dizide, geçtiğimiz haftalarda Söz dizisindeki karakteri Fethi'nin şehit olması üzerine kadrodan ayrılan ve Leke dizisinde başrolü üstlenen Burak Sevinç ve partneri Melis Sezen'in ekranlara taşıyacağı bir aşk hikayesini izleyeceğiz. Cem ve Yasemin'in hikayesi 16 Nisan Salı günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

LEKE DİZİSİ KONUSU

Yasemin (Melis Sezen) kardeşiyle birlikte yetiştirme yurdunda büyümüş hukuk fakültesi öğrenci olan genç bir kızdır. Hayatını işitme engelli kardeşine adamış olan Yasemin aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışmaktadır. Kardeşinin tedavi masrafları için elinden geleni yapan Yasemin kadın olmanın ve şerefle yaşamanın zorluklarını hayatının her alanında hisseder. Cem (Burak Sevinç) ise iş hayatında başarılı olan fakat aşka inancını yitirmiş genç bir adamdır. Kadınlara karşı mesafesini her zaman korur. Yaseminle tanıştıktan sonra bastırdığı duygularını ortaya çıkaracaktır. Yasemin ve Cem'in duygu dolu aşk hikayesini izleyeceğimiz dizi Leke 16 Nisan Salı akşamı 20:00'de Kanal D'de!
 

09-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar