Leyla ile Mecnun dizisinde Nurten karakterini oynayan Nalan Kuruçim neden ayrıldı?

Leyla ile Mecnun dizisinde Nurten karakterini oynayan Nalan Kuruçim neden ayrıldı?
Leyla ile Mecnun dizisinde Nurten karakterini oynayan Nalan Kuruçim neden ayrıldı? Nalan Kuruçim kimdir? Nurten karakterinin dizideki rolü nedir?

Onur Ünlün'ün yönettiği ve Burak Aksak'ın kaleme aldığı Leyla ile Mecnun dizisinde oyuncu kadrosunda üzücü bir ayrılık yaşandı. Exxen de 6. sezonu yayınlanan ve ileriki sezonların kaleme alınmaya başlandığı dizi de Nalan Kuruçim'in yaptığı paylaşımla birlikte üzücü haber duyuldu. Nalan Kuruçim canlandırdığı Nurten karakterine veda ettiğini açıkladı.

Peki ya Nurten karakterini canlandıran Nalan Kuruçim kimdir?

1971 doğumlu, ilkokul ve lise dönemlerini yeni mahallede geçiren Nalan Kuruçim ardından iktisat fakültesine girmeye hak kazandı. Üniversitede tiyatroya merak salan Nalan Kuruçim üniversitede okuduğu bölümü bitirince İstanbul'a geldi ve müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro okumaya başladı.

Oyunculuğa 1995 yılında atılan Nalan Kuruçim Tuhaf Bir Gece ve Çiçek dizisinde yer aldı. 1996 da başlayıp 1999 da biten Kara Melek dizisi, 1997 de Ruhsar, 2001 de Aşkım Aşkım gibi birçok dizi Leyla ile Mecnun dizisinde rol almasına yardımcı olmuştur. Şimdiye kadar bir sürü büyük yapımlarda yer alan Nalan Kuruçim hızla sektörde ilerlemeye devam ediyor.

Nurten karakterinin Leyla ile Mecnun dizisindeki yeri nedir?

Leyla ile Mecnun'da Nalan Kuruçim'in canlandırdığı Nurten karakteri Erdal Bakkal'ın karısıdır. Leyla ile Mecnun dizisinde gotik bir tarzı olan Nurten hem giyimiyle de hem de koyu renkler kullanmayı tercihi makyajıyla dizide ilgi çekiyor.

Leyla ile Mecnun konusu nedir?

İçindeki çölde kaybolan Mecnun 8 yıl sonra mahallesine geri döner ancak mahalle hatırladığı gibi aynı değildir. Yeni yüzler vardır ve bir şeyler yapmazsa ellerinden evleri gidecektir. Bu sefer "bu oyunu ben yazarım" diyen Mecnun mahalleyi yeniden bir araya getirmek için işe koyulur. Ama henüz bilmediği şey ise bu çabaları Leyla ile onu ortak bir kadere sürükler.

Leyla ile Mecnun'un oyuncu kadrosu

Ana karakterler

Leyla ile Mecnun'un oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular Memnun Çınar (Ali Atay), Leyla Çevik (Deniz Işın), İsmail Abi (Serkan Keskin), Erdal Bakkal (Cengiz Bozkurt), Ak Sakallı Dede, Karabasan, Maraz (Köksal Engür), İskender Çınar (Ahmet Mümtaz Taylan), Yavuz Hırsız (Osman Sonant)

Yardımcı karakterler

Bahar (Elifcan Ongurlar), Berk Çetintaş (Sarp İkiler), Nurten Şimbilli (Nalan Kuruçim), Gotik Leyla (Neslihan Aker), Benjamin (Sarp Aydınoğlu), Kaan (Ege Tanman), Metin Yılmaz (İştar Gökseven), Çiçekçi (Sebahat Adalae), Melül (Mustafa Aşık), Doktor (Onursal Yıldırım), Dostoyevski (Bülent Baytar), Tonton Teyze (Emine Gülsüm Göznümer), Kubilay (Kubilay Çamlıdağ), Sema (Güliz Gençoğlu), Sunucu (Değer Soysal), Boom Operatörü (Çağrı Erdoğdu), Neandertal (Emrah Aytemur), Az Sakallı Dede (Engin Günay), Telat Abi (Sadi Celil Cengiz), Sarı Bıyık (Chit Kaşıkçılar), Kaleci Saçlı Adam (Alper Yağmurcu)

28-06-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar