Leyla ile Mecnun Tam Kadro Sete Çıkıyor

Leyla ile Mecnun Tam Kadro Sete Çıkıyor
Efsane haline gelen ve seyircinin halen unutamadığı dizilerden biri olan Leyla İle Mecnun yeniden sete iniyor. Dizinin çekimleri Haziran ayında başlıyor.

Bazı diziler vardır ki adı tam bir efsaneye dönüşmüştür. Final yapmış olsa bile seyirci o diziyi bilir ve her anıldığında başarılı olduğunu vurgular. Bu diziler seyircinin kalbinde hiçbir zaman final yapmaz. Bu diziler her an yeniden yayınlanacakmış gibi umutla beklenir. Bu diziler yaşlısından gencine, erkeğinden, kadınına kadar her kesime hitap eder ve tekrarları bile kaçıncı sefer yayınlanırsa yayınlansın keyifle seyredilir. İşte bu dizilerden biri olan ve yıllarca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun bu günlerde yeniden gündemde. Dizinin yeniden çekileceği ve bir internet yayın platformu olan Exxen’de yayınlanacağı söylentileri çıkar çıkmaz seyircide heyecanla bu haberleri takip etmeye başladı. Leyla ile Mecnun dizisi için yapımcının eski kadroyu bir araya getirmeye çalıtığı söylentileri bir anda magazin ve dizi dünyası ile sosyal medyada hızla yayıldı. Sonunda da bu iddialar ete kemiğe bürünmeye başladı.

Eski Kadro Tamam

Unutulmaz diziler arasında adı ilk sıralarda yer alan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan absürd komedi türü dizi Leyla ile Mecnun için somut adımlar atılmaya başlandı. Dizinin yönetmeni Onur Ünlü tarafından başlatılan çalışmayla dizide rol alan oyuncularla görüşmeler yapılmaya başlandı ve oyuncuların hemen hepsinden olumlu karşılık alındı. Hatta geçtiğimiz günlerde dizide rol alan başarılı ve usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan diziyle ilgili görüştüğünü de açıklamıştı. Bu gelişmeler yaşanırken dizide Erdal Bakkal karakterini canlandıran ve seyircinin de çok sevdiği bir oyuncu olan Cengiz Bozkurt’la yapılan görüşmede olumlu sonuç alınamadığı haberlere yansımıştı. Dizi için önemli karakterlerden biri olan Erdal Bakkal’ın dizide olup olmayacağı konuşulurken son gelen haberle dizinin seyircisi rahat bir nefes aldı. Dizide Erdal Bakkal’ı canlandıran Cengiz Bozkurt’un da diziye yeniden tamam dediği öğrenildi. Bu gelişmeyle bir anda gözler dizinin çekileceği zamana çevrildi.

Haziran Ayında Sete İniliyor

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Leyla ile Mecnun bu sefer eski kadrosunun tamamıyla bir kez daha sete iniyor. Ancak Leyla ile Mecnun bu sefer TRT 1 ekranlarında değil internet yayın platformu Exxen’de yayınlanacak. Dizinin 26 Haziran tarihi ile sete çıkması beklenirken dizi de tek eksiğin Leyla karakteri olduğu öğrenildi. Leyla karakterinin de bulunmasıyla dizinin sete ineceği öğrenildi.

25-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar