Leyla İle Mecnun’un 4. Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

Leyla İle Mecnun’un 4. Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?
‘Leyla İle Mecnun’dizisi 2 sezondur Acun Ilıcalı’nın kanalı Exxen’de yayınlanıyor. 3. Sezonu çekilen absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun’un 4. Sezonu ne zaman çekilecek?

TRT1’in 3 sezon ekranlara gelen sevilen absürt komedi dizisi Leyla İle Mecnun ilk bölümü ile 9 Şubat 2011 de ekranlara gelmişti. Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü otururken, senaryosunu Burak Aksak kaleme alıyor. Leyle İle Mecnun dizisinin kurgusunu Murat Bör üstlenirken, 103. Bölüm ile 17 Haziran 2013 tarihinde dizi yayından kaldırıldı ardından 104. Bölüm ile 27 Ocak 2014 tarihinde son kez TRT1’de yayınlandı. Dizinin baş karakterlerinden İsmail Abi ile ilgili ‘İsmail Abi’nin Genleri’ ve ‘Herkese Benden Çay’ adlı 1 Ocak 2013 tarihinde mini dizi formatında diziler yayınlandı ve TRT1 ekranlarında yayınlanan bu dizilerde izleyiciden çok beğeni topladı. Dizinin başrollerinde Ali Atay, Deniz Işın, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant ve Köksal Engür rol alıyor. Exxen djital platformunun sahibi olan Acun Ilıcalı tarafından dizi için teklif gitti. Leyla İle Mecnun dizisi 2021 yılında yeni bölümleri ile ve aynı kadrosu ile 8 yıl aradan sonra Exxen platformunda yayınlanmaya başladı. Dizinin 3. Sezonu çekildi, peki, Leyla İle Mecnun 3. Sezon ne zaman yayınlanacak? 4. Sezon çekimleri ne zaman başlayacak?

Leyla İle Mecnun Dizisinin Exxen’deki 3. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Leyla İle Mecnun dizisinin Exxen’deki ikinci toplamda 5. Sezonunun finalini 4 Mart 2022’de yayınlanan bölümü ile yaptı. Dizinin 3.sezonunun çekimleri tamamlandı. 3. Sezon tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin 3. Sezon bölümleri Temmuz ayının sonu Ağustos ayının başı gibi yayınlanması bekleniyor.

Leyla İle Mecnun Dizisinin 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Leyle İle Mecnun dizisinin Exxen’deki 3. Sezon, toplamdaki 6. Sezon’da neler olacak? Mecnun kendi çölünde kaybolmasının ardından 8 yıl sonra mahalleye döner ancak mahalle artık eskisi gibi değildir. Değişen sadece mahalle değildir, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa evleri de ellerinden gidecektir. Mecnun bu kez ‘’Ben bu oyunu kurarım!’’ diye yola çıkar, mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Mecnun da bilmediği bir şey vardırki, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır.

Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Karakterleri

Ali Atay – Mecnun Çınar

Deniz Işın – Leyla

Serkan Keskin – İsmail Abi

Osman Sonant – Hırsız Yavuz

Ahmet Mümtaz Taylan – İskender

Cengiz Bozkurt – Erdal Bakkal

Köksal Engür – Ak Sakallı Dede

Elifcan Ongurlar – Bahar

Ege Tanman – Kaan

Leyla İle Mecnun Dizisinin Exxen’deki 4. Sezonu Ne Zaman Çekilecek?

Exxen’de yayınlanan Leyla İle Mecnun’un ilk 2 sezonu seyirciyle buluşmuş 3. sezon çekimleri de tamamlanmıştı. Dizinin başrollerinde yer alan Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Deniz Işın, Köksal Engür, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant’ın buluştuğu dizinin dördüncü sezon çekimlerine 21 Temmuz’da başlanması planlanıyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ‘Leyla ile Mecnun’ dizisinin 4. sezon çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Murat Bör’ün kurguladığı, Burak Aksak’ın kaleme aldığı, Onur Ünlü’nün yönettiği ve her sezonu 10’ar bölümden oluşan dizinin 6 sezon sürmesi planlanıyor. 

13-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar