Leyla ile Mecnun'un çekimleri bitti

Leyla ile Mecnun'un çekimleri bitti
Yayınlandığı dönemde fenomen olan ve 8 yıl sonra yeniden çekilmesine karar verilen absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun kaldığı yerden devam edecek.

Yayınlandığı yıllarda fenomen haline gelen ve bu sezon yeniden ekrana gelmesi kararlaştırılan "Leyla İle Mecnun"un çekimleri bitti.  Dizi severler fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un kadrosunu ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Leyla ile Mecnun'un çekimleri bitti

TRT1 ekranlarında fırtına gibi esen ve 8 yıl sonra yeniden çekilmesine karar verilen efsane dizi yayınlandığı döneme damgasını vurmuş ve Türk televizyonunun en sevilen dizileri arasına girmeyi başarmıştı. Absürt komedi türündeki Leyla ile Mecnun dizisinde özellikle Serkan Keskin ile Ali Atay ikilisi dizi sektörünün fenomen tiplemeleri arasında uzun yıllar gösterildi. 8 yıl sonra yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanan dizide izleyicinin gözü yine bu iki oyuncunun üzerinde olacak. Eski kadrosuna yapılan birkaç takviye ile tekrar ekrana gelecek olan Leyla ile Mecnun'un ilk sezon çekimleri tamamlandı. Eylül ayında yayına girmesi beklenen dizinin kadrosu da belirlendi.

Efsane geri döndü!

Çılgın yönetmen olarak bilinen Onur Ünlü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu leyla ile Mecnun dizisini Burak Aksak kaleme alırken kadro bilindik isimlerden oluşuyor. başrollerini Ali Atay ve Serkan Keskin'in yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinde başarılı ikiliye Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt  ve Deniz Işın' da eşlik ediyor. İzleyicinin heyecan ve merakla beklediği efsane dizi Leyla ile Mecnun 8 yıl sonra kaldığı yerden izleyiciyle buluşacak. Keyifli seyirler.

Serkan Keskin Kimdir?

1977 Kocaeli doğumlu Keskin, İzmit Şehir Tiyatrosu ve Akademi İstanbul'da tiyatro eğitimi aldı. Semaver Kumpanya grubunda oyuncu, sonrasında da yönetmen olarak çalışan Serkan Keskin, oyunculuk kariyerine Çaylak dizisiyle başladı. 2011 yılında başlayan Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı “İsmail Abi” karakteri ile hafızalara kazınan ve bu rolüyle 32. İsmail Dümbüllü ödülünü alan oyuncu sayısız film ve tiyatro oyununda yer aldı.

Rol aldığı bazı yapımlar

2019 – Bir Aile Hikayesi (TV Dizisi)
2018 – Kronoloji (Sinema Filmi)
2018 – Kelebekler (Sinema Filmi)
2018 – Ahlat Ağacı (Sinema Filmi)
2018 – Dudullu Postası (TV Dizisi)
2017 – Cingöz Recai (Sinema Filmi)
2016-2017 – Hayat Şarkısı (TV Dizisi)
2016 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV Dizisi)
2014 – Limonata (Sinema Filmi)
2012 – F Tipi Film (Sinema Filmi)
2011-2012 – Leyla ile Mecnun (TV Dizisi)
2010 – Unutma Beni İstanbul (Sinema Filmi)

10-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar