Final yapacağı söylenen Baht Oyunu için açıklama geldi

Final yapacağı söylenen Baht Oyunu için açıklama geldi
Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak yayınlanan ARC Film imzalı "Baht Oyunu" ile ilgili final yapacağı söylentileri fazlalaşınca yapımcılar tarafından bir açıklama yapıldı. 

Salı günlerine damga vuran yaz dizisi Baht Oyunu izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Kulislerde final yapacağı söylentisi dolaşan "Baht Oyunu" için açıklama geldi. Dizi severler beğenerek izledikleri romantik komedi türündeki yapımın final yapıp yapmayacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Final yapacağı söylenen Baht Oyunu için açıklama geldi

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği ARC Film imzalı Baht Oyunu, Kanal D ekranlarında salı günleri yayınlanmaya devam ediyor. Romantik komedi sevenlerin beğenerek izleyeceği dizi genç yıldızlarla usta isimleri buluşturmasıyla da çok beğenildi. ARC Film imzalı "Baht Oyunu" ile ilgili final yapacağı söylentileri fazlalaşınca yapımcılar tarafından bir açıklama yapıldı. 

Gerçeği yansıtmıyor

Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ve İdris Nebi Taşkan'ın üstlendiği dizi isalı günleri yayınlanıyor. Erkan Birgören ve Tuna Kıygı ikilisinin yazdığı Baht Oyunu’nun yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Romentik komedi dizisinde ayrıca Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli gibi isiler de performanslarıyla dikkat çekiyor. ARC Film dizinini final yapacağına dair iddialar için kısa ve net bir açıklama yaptı. Dizi severlerin yüreğine su serpen açıklamada  "Haberler gerçeği yansıtmıyor." denildi. 

Baht Oyunu konusu nedir?

Aytaç Şaşmaz’ın Bora, Cemre Baysel’in Ada ve genç oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın Rüzgar karakterine can verdiği Baht Oyunu değişik hikayesiyle dikkat çekiyor. Tanıtımında geçen ifadeler dizinin genel konseptini de anlatıyor: " Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…” 

Genç ve güzel Ada, hayatında duygularından ziyade akıl ve mantığıyla hareket eden Bora ile tanışınca hayata bakış açısı tamamen değişir. Garip ve tuhaf inançlarını sorgulayan ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkan Ada’nın öncelikle gerçek aşkı kaybetmesi gerekmektedir. Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtın kendisini takip ettiği fikrinden kurutlup gerçek aşkı yakalayabilecek mi? Hayatın ne gibi sürprizlerle dolu olduğunu bilmeyen genç kız fırtına öncesi sessizliği yaşamaktadır.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler