Mükemmel Eşleşme Dizisi Bu Akşam TRT 1’de Başlıyor! İlk Bölümden Görüntüler de Geldi

Mükemmel Eşleşme Dizisi Bu Akşam TRT 1’de Başlıyor! İlk Bölümden Görüntüler de Geldi
TRT1 ekranlarının yeni komedi dizisi Mükemmel Eşleşme 16 Temmuz Cumartesi ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin fragmanında sonra ilk bölüm fotoğrafları da yayınlandı

Mint Motion Pictures imzalı TRT1’in ‘Seksenler’dizisinden sonra yerini alan yeni dizisi Mükemmel Eşleşme bu akşam (16 Temmuz 2022 Cumartesi) TRT 1 ekranlarında başlıyor. Komedi türündeki dizinin başrollerini Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Asuman Dabak, Neslihan Yeldan ve Eylül Öztürk paylaşıyor. Mükemmel Eşleşme dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk oturuyor. Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini başarılı film yapımcısı, senaryo yazarı ve yönetmen Birol Güven üstleniyor. Başarılı yapımcı bugüne kadar, ‘Kaygısızlar’, ‘Ayrılsakta Beraberiz’, ‘En Son Babalar Duyar’, ‘Kadın İsterse’, ‘Anadolu Kaplanı’, ‘Seksenler’, ‘Çocuklar Duymasın’, ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’, ‘Doksanlar’, ‘Aşk Emek İster’, ‘Kalp Hırsızı’, ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’, ‘Ev Yapımı’ gibi uzun soluklu dizilerin yapımcılığını üstlenmiştir. Seksenler dizisi geçtiğimiz günlerde 10 yıllık aralıksız yayınlanmanın ardından final yapmıştı. Efsane yapımlar arasına giren dizinin hemen ardından yine başarılı olacağı umulan, iddialı bir yapım Mükemmel Eşleşme dizisi başlıyor. Birol Güven yapımları genelde aile dizileri oluyor, romantik komedi türündeki dizilerinden biri olmaya aday bir dizi olacak. Yapımları ile aile sıcaklığı yaşatan, gelenek görenekleri içeriğinde konu edinen, normal hayatta görebileceğimiz günlük hayattan esinlenen dizilerden biri Mükemmel Eşleşme, ailelerin çoluk çocuk izliyceği tarzdan. Sabırsızlıkla beklenen dizinin yayın günü geldi. Bu akşam ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak dizinin fragmanı da yayınlandı. Dizinin ilk görüntüleri de paylaşıldı, İşte yeni dizi ve görüntüleri…

 

Kerem İle Pınar Ailelerin Israrı İle Görücü Usulü Tanıştırılır…

Mükemmel Eşleşme dizisinde aile zoruyla birbirleri ile tanışmak zorunda kalan Pınar ile Kerem’in hikayesini anlatıyor. Tabi bu iki genci bir araya getirmek isteyen ailelerin çabalarına ısrarlarına çok güleceksiniz… Komedi türündeki yapımda, annelerinin zoruyla tanışan bu iki genç, başta istemeseler de tanıştıktan sonra birbirlerinden etkilenip, zamanla aralarındaki bağ kuvvetlenecek ve sonunda mutlu çift muradına erecektir. Ailelerin ve Pınar ile Kerem’in başlarından geçenleri komik dil ile anlatan diziyi sakın kaçırmayın.

Kanallarda yayınlanan yazlık diziler arasında dikkat çeken yapımlardan biri Mükemmel Eşleşme, izleyiciler tarafından büyük ilgi görürken, diziseverler tarafından merak edilen Mükemmel Eşleşme’nin konusu ve oyuncu kadrosuda dikkat çekti.

Her hafta Cumartesi günleri TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan MÜKEMMEL EŞLEŞME dizisinin ilk bölüm fragmanı da yayınlandı.  

Komedi Dizisi Mükemmel Eşleşme’nin Oyuncu ve Karakterleri

Mükemmel Eşleşme dizisinin oyuncu kadrosunda Ahmet Kayakesen (Kerem), Gizem Sevim (Pınar), Goncagül Sunar, Ayşegül Günay (Fadime), Asuman Dabak (Firuze), Volkan Severcan (Necati), Ayhan Taş (Cevat), Levent Ülgen, Neslihan Yeldan, Eylül Öztürk (Irmak), Cem Zeynel Kılıç (Ahmet) ve Ayşen Sezeral gibi beğenilen oyuncular yer alıyor.

Mükemmel Eşleşme dizisinin ilk bölüm fragmanı da sosyal medya hesabından ‘Kalabalık bir aile ve bu ailenin şen şakrak üyeleri… Hazır olun düğünümüz var! Sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı Mükemmel Eşleşme ilk bölümü ile 16 Temmuz Cumartesi 20.00’de TRT1’de! Sözleri ile duyuruldu.


Dizinin ilk bölüm fotoğrafları da paylaşıldı. İşte ilk bölümden kareler...














16-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar