Yeni Gülseren Budayıcıoğlu projesi için çalışmalara başlandı

Yeni Gülseren Budayıcıoğlu projesi için çalışmalara başlandı
Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız hikayelerinin sahibi olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha diziye dönüşüyor. İşte o yeni dizi…

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan diziler geçen sezonun en çok izlenen yapımları olmuştu. Psikiyatris olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan diziler seyircinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile başlayan Gülseren Budayıcıoğlu eserlerinin diziye dönüştürülmesi farklı kanallarda yayınlanan dizilerle devam etti. TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı, Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda ve son olarak ekrana gelen Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız geçen sezonun en çok izlenen dizileri oldu. OGM Pictures imzalı bu yapımlara bir yenisi daha ekleniyor. Kral Kaybederse kitabı yeni bir dizi olarak ekrana geliyor. İddialara göre bu dizide başrol için Kıvanç Tatlıtuğ'un adı geçiyor.

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda'dan sonra yeni proje geliyor

OGM Pictures Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabını daha diziye dönüştürüyor. Son dönemde reyting rekorları kıran OGM Pictures yapımı dizilere yeni sezonda bir yenisi daha eklenecek. Medyatava'nın haberine göre Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse isimli kitabı yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olacak.

Hastalarının hikayelerini kitaplaştıran Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitapları bir bir dizi oluyor. Senaryoları ile dikkat çeken son dönemin en çok izlenen dizileri Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hikayelerinden uyarlandı. OGM Pictures tarafından projelendirilen bu yapımlar güçlü oyuncu kadrosu seçimleriyle de başarılı dizilere dönüştü. Kral Kaybederse kitabından hazırlanacak yeni proje de şimdiden merak edilmeye başlandı.  

Yeni dizi Kral Kaybederse hangi kanalda?

Farklı kanallarda yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan dizilerin yeni sezonları heyecanla bekleniyor. OGM Pictures'ten gelen yeni proje haberi de seyirciyi heyecanlandırdı. Son dönemin parlayan işleri olan Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra 5. Proje de geliyor.

Kral Kaybederse dizisi için Star Tv ya da Show Tv ile anlaşılacağı yönünde iddialar vardı. OGM Pictures sahibi Onur Güvenatam çıkan haberleri yalanladı. Güvenatam yeni proje için henüz anlaşma imzalamadıklarını söyledi. Medyatava'ya konuşan Onur Güvenatam, "Şu an hiçbir televizyon kanalı ile resmi bir anlaşma imzalanmadık" ifadelerini kullandı.

15-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar