Magazin D Yaz sunucusu Tara De Vires, hastalığını nasıl yendiğini anlattı

Magazin D Yaz sunucusu Tara De Vires, hastalığını nasıl yendiğini anlattı
Yaz boyunca Kanal D ekranalrında yayınlanacak olan Magazin D Yaz'ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, Hürriyet'ten Sinem Vural'ın sorularını büyük bir içtenlikle yanıtladı.

Yaz sezonun gelişiyle birlikte artan magazin programlarından biri de Kanal D’nin ekrana getirdiği “Magazin D Yaz” izleyicisiyle buluşuyor. Programın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, programa dahil oluşunu ve yakalandığı hastalığı nasıl yendiğini anlattı. İşte o açıklama haberimizde.

Magazin D Yaz sunucusu Tara De Vires, hastalığını nasıl yendiğini anlattı

Adını ilk kez Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında duyurdu. Bu yarışmada 2’nci seçilen Tara De Vries yarışma sayesinde “seçici suskunluk” hastalığını yendiğini söyledi.  Yaz boyunca Kanal D ekranalrında yayınlanacak olan Magazin D Yaz'ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, Hürriyet'ten Sinem Vural'ın sorularını büyük bir içtenlikle yanıtladı. Ünlü sunucu "Oyunculuk eğitimi aldığınızı biliyordum ama kamera karşısına magazin programıyla geçmeniz nasıl oldu?" sorusuna heyecanla şu cevabı verdi: ""Yarışmadan hemen sonra oyunculuk dersleri almaya başlamıştım. Diksiyonumu da iyice düzeltince teklif geldi, hemen ajansım Gaye Sökmen ile birlikte değerlendirdik ve demo çekelim dedik. Sonra da hızlı bir şekilde anlaştık ve çok güzel bir projeye imza atmış olduk."

Türkiye’de magazin günlük yaşantımız haline geldi

Ünlü sunucu magazin ile ilgili soruya ise şu cevabı verdi: " Ekiple çok iyi anlaşıyoruz. Bir de her gün olması çok keyifli. Çok magazin takip etmezdim ama ben sunuculuk yaptığım için sıkıntı olmuyor. Çoğu kişiyi tanıyorum. Hayatım zaten hep bir düzen içindedir. Sabah kalkarım, önce sporumu yapar, ardından kahvaltımı yaparım. Ondan sonra güne başlarım. Şimdi sadece bu rutinin üstüne bir de stüdyoya gidiyorum. Çıkınca da işlerimi kaldığı yerden hallediyorum. Ya da eve gidip dinleniyorum."

Tara De Vries Kimdir?

1998 Hollanda doğumlu genç sunucu, 2018 Miss Turkey Güzellik yarışmasında 2.lik derecesini kazandı. Liseyi Hollanda'da tamamlayan Tera, ülkemize dönerek Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nde okudu. devam eden  Hem Türk hem de Hollanda çifte vatandaşı olan Tara, ünlü eğitmen Süeda Çil'den kamera önü ve drama eğitimi aldı. Dialog Anlatım İletişimde Oyunculuk ve Diksiyon Eğitim Programı’nı tamamladıktan sonra Magazin programı sunarak sunuculuk kariyerine başladı. Güzel sunucu aynı zamanda binicilik, çim hokeyi, kayak, okçuluk, dalış sporlarıyla ilgilenmektedir.

11-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar