Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'ndan neden ayrıldığını açıkladı

Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'ndan neden ayrıldığını açıkladı
Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah sezon finalinde diziden ayrılmıştı. Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'ndan neden ayrıldığını açıkladı.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan Masumlar Apartmanı'ndan ayrılığı ile ilgili yeni açıklamalar geldi. Ayşe Arman'a konuşan Farah Zeynep Abdullah çarpıcı açıklamalarda bulunurken sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam etti. Masumlar Apartmanı'nda başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah şok bir karar alarak diziden ayrılmıştı. Başarılı bir sezon geçiren Masumlar Apartmanı'ndan İnci'nin ayrılmasına ise birçok tepki gelmişti. Farah Zeynep Abdullah ise oynadığı karakterin kendisini yıprattığını belirtmiş ve dizinin oyuncu kadrosundan ayrılmıştı. Farah Zeynep Abdullah'tan yeni açıklamalar…

Farah Zeynep Abdullah'tan Masumlar Apartmanı ile ilgili yeni açıklama

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah gazeteci Ayşe Arman'a uzun bir röportaj verdi. Yayınlanan röportajda Farah Zeynep Abdullah'tan birçok konuda çok özel açıklamalar vardı. Masumlar Apartmanı'ndan ayrılması olay olan Farah Zeynep Abdullah'ın bu konuda da yeni açıklamaları oldu. Abdullah, Ayşe Arman'ın, "Zor bir roldü. Ama şahane bir şekilde altından kalkıyordun. Bence olağanüstü bir performans sergiliyordun. Bu rol seni, -bizim bilmediğimiz kadar- hırpaladığı için mi ayrılmak istedin? Ruh halin mi bozuldu? Yoruldun mu? Nedir?" şeklindeki sorusuna cevap verdi.

Soruyu cevaplayan Farah Zeynep Abdullah, "Bir rolde çok uzun süre, sürekli aynı yerde kalmak istemediğimi yıllardır biliyorum" dedi. Farah Zeynep Abdullah sözlerine şöyle devam etti; "Tabii ki hepimiz yorulduk. Ama yorgunluğumun İnci'nin finalinde o kadar büyük etkisi yok. Bir rolde çok uzun süre, sürekli aynı yerde kalmak istemediğimi yıllardır biliyorum artık. Dediğim gibi genel hikayede, İnci'nin kısmı tamamlanmıştı bence."

Farah Zeynep Abdullah tepkileri nasıl karşılıyor?

TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın sevilen karakteri İnci'nin birden bire bir kaza ile diziye veda etmesi seyirci ve dizinin takipçlerini şaşırtmıştı. Bu nedenle Farah Zeynep Abdullah hakkında çok sayıda yorum ve tepki sosyal medyadan dile getirildi. Abdullah bu tepkileri nasıl karşıladığını da anlattı. Abdullah, "Beni çok mutlu eden yorumlar okudum. Fakat şoklar geçirdiğim yorumlar da oldu. Çok kötü şeyler de söylendi. İnsanların bunun bir meslek olduğunu hala idrak edememelerini ve mesleki kararlara hiç saygı göstermediklerini görünce, açıkçası üzüldüm. Barbie ve Ken değiliz biz. Bazıları oyunculuğun öyle bir şey olduğunu düşünüyor. Bu mesleği 11 senedir icra eden biri olarak, seviyesizce hakaretlerle, mesleki kararlarıma saygısızlık yapılmasına hala anlam veremiyorum" ifadelerini kullandı.

İflah olmaz bir cehalet

Öte yandan Farah Zeynep Abdullah'ın yeni açıklamaları da olay oldu. Birçok eleştiri alan Abdullah sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Farah Zeynep Abdullah, "İflah olmaz bir cehalet, hadsizlik söz konusu" dedi.

12-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar