Mahkum 2. Bölüm İzle

Mahkum 2. Bölüm İzle
Mahkum 2. Bölüm İzle; 16 Aralık Perşembe akşamı 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen Mahkum’un yayınlanan 2. Bölümün ü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mahkum 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Muharrem Türkseven’in rol aldığı Mahkum bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İlk bölümü Salı akşamı ekrana gelen ve seyirciden tam not alan MF Yapım imzalı Mahkum yabancı bir diziden uyarlama olarak ekranlara geliyor. İdealist bir savcının masum olduğunu anlatmaya çalışması ve eşiyle çocuğunun katilini bulma hikayesinin ele alındığı Mahkum yayınlanan ilk bölümde adeta nefesleri kesti. Özellikle oyunculuk anlamımda Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun üst düzey performans gösterdiği dizi reytinglerde ilk bölüme göre oldukça iyi bir başlangıç yaparak totalde 5. Oldu. Mahkum bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

MAHKUM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

MF yapım tarafından hazırlanan ve sezona yeni başlayan Mahkum Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi ve seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Bir savcının cinayetle suçlanmasının hikayesini anlatıldığı bölümde Savcı Fırat Bulut Türkiye’nin en zengin ailesinin oğlunun cinayet davasına bakmaktadır. Ancak bu sırada başına hiç beklenmeyen bir olay gelir ve savcı Fırat Bulut kendisini hapishanede bulur. Nasıl ve neden hapishaneye geldiğini bilmemektedir. Ancak iddia eşi ve çocuğunu öldürdüğü şeklindedir. Ancak Fırat Bulut bunu hiç hatırlamamaktadır. Bunun üzerine masum olduğunu ispatlamaya çalışmak için harekete geçer.

Mahkum 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı Mahkum bu akşam 2. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İlk bölümünde her kesimden tam not alan Mahkum bu akşam yayınlanacak 2. Bölümünde yine seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Dizinin 2. Bölümünde, Fırat bir taraftan neler olduğunu hatırlamaya çalışırken öbür taraftan da hapishaneye attırdığı mahkumların saldırısına uğrama tehlikesi altındadır. Fırat’ın neler olduğunu hatırlamaya çalışması sırasında herkes ona sırtını dönerken daha önce terslediği bir avukat olan Cemre ona inanır ve avukatı olmak ister. Öbür taraftan yeni kimliğine iyiden iyiye alışan Barış ise Savaş’ın bıraktığı yerden işleri devam ettirmeye çalışmaktadır. Ancak bu yeni hayatın bilinmezlikleri onu zorlamaktadır. Herşeyi yoluna koyduğunu düşündüğü bir sırada ise gelen bir telefonla alt üst olur. Mahkum bu akşam ekrana gelecek 2. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

16-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar