Mahkum 7. Bölüm İzle

Mahkum 7. Bölüm İzle
Mahkum 7. Bölüm İzle; 27 Ocak Perşembe akşamı 7. Yeni bölümüyle ekrana gelen Mahkum Dizisinin yayınlanan 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mahkum 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Cemre Uysal, Hayal Köseoğlu, Melike İpek Yalova ve Muharrem Türkseven’in rol aldığı Mahkum bu akşam 7. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon ortalarında başlayan ve yabancı bir diziden uyarlama olan Mahkum MF yapım tarafından hazırlanıyor. Başladığı günden itibaren büyük bir seyirci kitlesinin dikkatini çeken ve reytinglerde oldukça iyi rakamlara ulaşan Mahkum Perşembe akşamlarında dengeleri değiştirdi. Dizinin hikayesi seyirciyi meraka sürüklerken her an neler olacağının merak etmeye başladı. Bir savcının kendini temize çıkarmak ve ailesinin katillerini bulmak için verdiği mücadelenin dizisi olan Mahkum bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Mahkum Son Bölümde Neler Yaşandı?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve uyarlama bir dizi olan Mahkum’un yayınlanan son bölümü seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fırat Bulut’un koğuşuna gelen Barış Yesari Fırat’ın hiçbir şey hatırlamadığını görünce rahatlayacaktır. Ancak Fırat’ın ne hatırlayıp hatırlamadığı bilinmemektedir ve Fırat düşmanıyla aynı çatı altındadır. Fırat bu arada kızı Nazlı’nın yaşadığını öğrenmiş ve yeniden umutlanmıştır. Bu arada hapishanede hemen yanı başında olan düşmanı ise onun için iyi planlar yapmamaktadır.

Mahkum 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

MF Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlama olan Mahkum bu akşam saat 20.00’da 7. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Gerilim, heyecan ve aksiyonu bir araya getiren dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde aynı çatı altında yaşayan iki düşman Fırat ve Barış artık hesaplaşmaya başlayacaklardır. Fırat’ın her şeyi hatırlamasıyla köşeye sıkışan Barış, Fırat’tan tamamen kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Ancak planını devreye sokacağı anda karşı bir hamleyle şoke olacaktır. Fırat ise bir yandan Barış ile kozlarını paylaşmakta diğer yandan ise kaybolan kızı Nazlı’nın peşindedir. Ancak Nazlı’ya giden yol Cemre için büyük tehlikeler içermektedir. Hem kızı Nazlı’yı bulmak hem de Barış ile hesaplaşmak isteyen Fırat sonunda çok riskli bir plan yapar. Amacı Nazlı’yı Barış’tan önce bulmaktır. Fox Tv’nin yeni başlayan dizisi Mahkum bu akşam saat 20.00’da 7. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

27-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar