O Ses Türkiye Yılbaşı Gecesi Konukları Kimler?

O Ses Türkiye Yılbaşı Gecesi Konukları Kimler?
2021 bitip 2022 girerken televizyonlar birbirinden ünlü isimlerle seyirci karşısına çıkacak. Tv 8 ekranlarının sevilen programı O Ses Türkiye geceye özel yayınıyla ekrana gelecek.

Yılbaşı yaklaşıyor. Bir yıl daha geride kalıyor ve yeni bir yıl başlıyor. 2021’in son günü olan 31 Aralık gecesi pek çok televizyon yayın akışında özel programlara yer verecek. Daha önceden de benzerleri yapılan bu programlar daha çok eğlence tarzında oluyor. Tv 8 ekranlarında da son zamanlarda gelenek haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Gecesi eğlencesi bu senede aynen devam edecek. Kanalın sevilen yarışma programı yılbaşı gecesine özel olarak formatında değişikliğe giderek ünlü isimleri ağırlıyor ve yine jüri üyeleri kim olduklarını bilmedikleri bu ünlüleri dinleyerek onları takımlarına almak için dönüyor ya da dönmüyorlar. Ardından da yine aynı yarışma formatında olduğu gibi bu isimleri kadrolarına almak için ikna çabasına giriyorlar. Bu sene yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye programında yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Bu isimlerden iddialara göre belli olanlar ise adeta nefesleri kesiyor. İşte o isimlerden bazıları!

O Ses Türkiye Ünlüler Geçidi

Tv 8 ekranları şimdiden yılbaşı gecesi için çalışmalarına başladı. 2021’in son gecesinde kanal seyircisine güzel bir eğlence programı seyrettirmek için birbirinden ünlü isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanal yılbaşı gecesi yayınlayacağı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına birbirinden ünlü isimleri davet etmiş durumda. Bu isimler arasında dizi ve spor dünyasından pek çok isim yer alıyor. Dizilerde rol alan başarılı oyunculardan programa katılacak isimler arasında; Aşk Mantık İntikam Dizisi başrol oyuncularından Burcu Özberk, İlhan Şen, Sadakatsiz Dizisinden Melis Sezen, Yargı Dizisi başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece ve Masumlar Apartmanı dizisinden Merve Dizdar yer alıyor. Ayrıca Atv ekranlarında uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert Programını hazırlayan ve sunan ünlü isim Müge Anlı’nın da programa katılacağı iddia edildi.

Spor Dünyasının Ünlüleri de O Ses Türkiye’de!

Yılbaşı gecesi ekrana gelecek O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına ayrıca Spor Dünyasından da ünlü isimler katılacak. Programa Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı oldukları bilinen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe’nin ünlü ve başarılı futbolcusu Mesut Özil’in de katılacağı öğren ildi. 31 Aralık gecesi ekrana gelecek programı Acun Ilıcalı sunarken jüri koltuğunda ise Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç oturuyor.

16-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar