Mahkum 8. Bölüm İzle

Mahkum 8. Bölüm İzle
Fox Tv’nin sevilen dizisi Mahkum 3 Şubat akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Filmle ilgili detaylar.. Diziyi tek parça full izlemek için Mahkum 8. Bölüm canlı izle

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Muharrem Türkseven’in yer aldığı Mahkum 3 Şubat akşamı saat 20.00’da 8. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. MF yapım tarafından hazırlanan Mahkum, Innocent Defendant dizisinden uyarlanmıştır. Başladığı günden beri sürükleyici hikayesi sebebiyle kendini izletmeyi başaran ve reytinleri her bölüm yüksek gelen dizi bu haftada merakla bekleniyor.  Savcı Fırat Bulut’un kendini temize çıkarmak ve ailesinin katillerini bulmak için verdiği mücadelenin dizisi olan Mahkum, bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarına gelecek bölümünü tek parça halinde Ful Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Mahkum 8. Yeni Bölüm Canlı İzle



 

Mahkum Yeni Bölüm (8. Bölüm) Canlı izle

Dizinin bu hafta yayınlanan fragmanında, tüm riskleri göze alıp kızına kavuşan Fırat, yaralı halde köşeye sıkışmıştır.  Hastanede tedavi gören Savcı Fırat, birden karşısında Barış’ı görür. Öte yandan Fırat’ın kızını saklayan Ali’nin bayıltılarak kaçırıldığı görülür. Fırat’ın en büyük yoldaşı her zamanki gibi Cemre olacaktır.

Nazlı’yı kaybedince elindeki en büyük kozdan olan Barış, onu yeniden bulabilmek için tüm gücüyle harekete geçer. Bu köşe kapmaca oyununda, büyük bir hamle yapmaya karar verir.

Barış ile Fırat aynı arabanın içindeyken Fırat’ın, ‘’Barış dur! Sakın!’’diyerek bağırması dikkati çeker. Barış ise, ‘’Öleceksek hep birlikte ölelim Savcı!’’ deyip arabayı, Cemre’nin arabasının üzerine doğru sürer.

Çarpma seslerinin geldiği fragmanda, Fırat’ın endişe dolu bakışları göze çarparken Barış’ın, ‘’Düşmanını indiremiyorsan kanatlarını kıracaksın!’’sözleri, Cemre’nin ölüp ölmediği konusunda merak uyandırır.

Fırat’a karşı olan mücadelesinin yanında, bir de Savaş’ın geçmişinden gelen gizemli adam eklenir. Kim bu adam? Savaş Yesari neyin peşindeydi?

Barış’ın başlattığı oyun sona doğru yaklaşır. Fırat Nazlı’yı koruyabilecek midir?

Mahkum Son Bölüm (7. Bölüm) Özeti

Barış’ın kedi fare oyunu artık bitti. Şimdi şartlar eşit duruma geldi.

Aynı çatı altında yaşayan bu iki düşman, asıl hesaplaşmalarına başlarlar. Fırat’ın hatırlamasıyla birlikte köşeye sıkışan Barış, ondan tamamen kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Planını devreye sokacağı anda hiç beklemediği bir karşı hamle ile baş başa kalır.

Bir yandan Barış ile kozlarını paylaşmaya devam eden Fırat, diğer yandan koca İstanbul’da kaybolan kızı Nazlı’nın peşindedir. Cemre sayesinde Nazlı’ya adım adım yaklaşır. Ancak Nazlı’ya giden yol, Cemre için tehlikeli sulardan geçmektedir. Hem Nazlı’yı bulmak hem de Barış’a karşı elini güçlendirmek isteyen Fırat, ateşten gömleği giymeye karar verir. Peki Nazlı’yı Barış’tan önce bulabilecek midir?

Mahkum dizisi Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında olacak.

03-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar