Mahkum 3. Bölüm İzle

Mahkum 3. Bölüm İzle
Mahkum 3. Bölüm İzle; 23 Aralık Perşembe akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana gelen Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum’un 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mahkum 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Muharrem Türkseven’in rol aldığı Mahkum bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezona yeni başlayan ve Güney Kore menşeli bir diziden uyarlanan Mahkum sezona geç başlayan ve ancak bir anda seyircinin b ütün dikkatini çeken dizilerden biri oldu. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun büyük beğeni toplayan performansları ve dizinin ilgi çeken hikayesiyle Perşembe akşamlarının en önemli dizilerinden biri olarak görülen ve reytinglerde iyi sonuçlar elde eden Mahkum bu akşam 3. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında saat 20.00’da ekrana geliyor.

Mahkum Son Bölümde Neler Yaşandı?

MF Yapım tarafından Güney Kore dizisi İnnocend Defandent adlı diziden uyarlanan ve henüz iki bölüm yayınlanan ve seyirci tarafından büyük beğeniyle karşılanan Mahkum yayınlanan son bölümde Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut hapishaneye düşmesinin ve özellikle kızını ve eşini öldürmekle suçlanmasının derin üzüntüsünü ve şokunu yaşamaktadır. Buna rağmen büyük bir hata olduğunu düşünür ve masumiyetini kanıtlamak için çalışmalara başlar. Bütün yollar ise Yesari ailesine çıkmaktadır.

Mahkum 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de yeni başlayan Mahkum bu akşam 3. Bölümüyle ekrana geliyor. Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut kendini savunması için Avukat Cemre ile anlaşmıştır. Cemre davanın soruşturmasını sürdürürken Fırat Bulut cinayet günü verdiği ifadeyi okur ve adeta deliye döner. Fırat Bulut suçunu kabullenmiştir. Bu arada Cemre yeni sorularla Fırat Bulut’u sıkıştırmakta ve olayın perde arkasını hatırlamasını istemektedir. Fırat Bulut yaşadıklarının şokunu hala tam olarak atlatabilmiş değildir. Gerçekte neler olduğunu biran önce çözmek ve ailesinin katilini bulmak istemektedir. Öbür taraftan Savaş Yesari rolünü başarılı bir şekilde yürüten Barış Yesari büyük bir sorunla karşı karşıya kalır. Barış Yesari babasının talimatı ile başarılı bir eskrimciyle karşılaşacaktır. Savaş’ın iyi bir eskrimci olduğunu bilen Barış Yesari gösteriye hazırlanırken hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Mahkum bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlarda olacak.

23-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar