Mahkum dizisinde beklenmeyen ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor

Mahkum dizisinde beklenmeyen ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor
FOX TV tarafından ekrana taşınan Mahkum dizisinde başrol oyuncusu diziye veda edecek? Hangi isim sevilen diziden ayrılacak.

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mahkum, her bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitliyor. Diziden kimi izleyicileri oldukça üzecek bir haber geldi. Başrolde yer alan isim Mahkum dizisinden ayrılacak.

Mahkum dizisinde başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun başrollerde yer aldığı FOX TV'den ekrana gelen Mahkum dizisi büyük bir ekran başarısı gösterdi. Seyircisinden tam not alan Asena Bülbüloğlu'nun yapımcı, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Perşembe gününün tüm reyting kategorilerinde ilk sırayı hiçbir diziye kaptırmıyor. Senaryosunu Uğur Güneş'in kaleme aldığı MF Yapım imzası taşıyan diziden beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Mahkum dizisinin başrol oyuncusu Seray Kaya diziye veda edecek. Peki Seray Kaya diziden neden ayrılacak?

Seray Kaya, Mahkum dizisinden neden ayrılıyor?

Seray Kaya, önümüzdeki haftalarda başrolde yer aldığı diziden ayrılacak. Sevilen oyuncu dizide Avukat Cemre Uysal karakterine can veriyordu. Oyuncunun bir anda diziden ayrılmasının sebebi izleyiciler tarafından fazlasıyla merak edilecektir. Cemre Uysal karakterinin hikayesi sona erdiği için Seray Kaya diziden ayrılacak. Mahkum dizisindeki bu ayrılığın ne zaman yaşacağı da merak edilen bir başka şey. Seray Kaya'nın diziden ne zaman ayrılacağı da kesin olarak ortaya çıktı. Ünlü oyuncu dizideki 2 bölümde daha izleyicilerin karşısında olacak. Yani 24 Mart Perşembe tarihinde ekrana gelecek 15. bölümle birlikte diziden ayrılacak.

Mahkum dizisinin son bölümünde neler oldu?

Mahkum dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Barış, dava için büyük önem taşıyan bıçağın peşine düşer. Fırat, bıçakla ilgili bilgileri verebilmek için kendini fazlasıyla zorlar. Barış, hemen harekete geçerken beklemediği şeyler onu beklemektedir. Bir anda Savaş'ın herkesten sakladığı karanlık geçmişinden haberdar olur. En sonunda bıçak onu arkasında sürükleye sürükleye çiftliğe getirir. Çiftlikte bulduğu şey her şeyin serrini fazlasıyla değiştirir. Öte yandan Sinyor'un kimliği de araştırılmayı beklerken bir anda kendisini babasıyla yüz yüze gelirken bulur.

Mahkum dizisinin 14. ve yeni bölümü 17 Mart Perşembe akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında olacak. 

14-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar