Maraşlı dizisinin başrolü için Atiye dizisindeki yıldızla görüşülüyor!

Maraşlı dizisinin başrolü için Atiye dizisindeki yıldızla görüşülüyor!
ATV'nin yakında başlayacak olan yeni dizisi Maraşlı'nın başrollerinden biri için Atiye dizisiyle adından söz ettiren Melisa Şenolsun düşünülüyor.

Burak Deniz ve Tuba Büyüküstün gibi isimleri rol alacağı Maraşlı dizisine yeni bir isim daha katılmak üzere. Atiye dizisindeki performansıyla dikkat çeken Melisa Şenolsun, Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosuna katılabilir. Görüşmeler hala devam ederken anlaşmanın sağlanıp sağlanmayacağı büyük merak konusu. Birbirinden ünlü isimlerin dahil olduğu sonrasında sürpriz bir şekilde rol almaktan vazgeçtiği diziyie Melisa Şenolsun dahil olacak mı?

Maraşlı dizisinin başrolü için Melisa Şenolsun ile görüşülüyor

Bir Zamanlar Çukurova, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Hercai gibi nefes kesen dizileri ekrana getiren ATV, yine heyecan dolu bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. TIMS & B imzası taşıyan ATV ekranlarına yeni bir soluk getirecek. Merakla beklenen dizinin başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Burak Deniz yer alıyor. Başroller yalnızca bu iki isimle sınırlı kalmayacak. Bir kadın başrol daha aranıyor. Yapım şirketi bu başrol için bomba bir ismi düşünüyor. Son olarak Atiye dizisinde başarılı bir performans sergileyerek milyonları kendine hayran bırakan Melisa Şenolsun ile görüşmeler son hızıyla devam ediyor. Eğer görüşmeler beklendiği gibi giderse Melisa Şenolsun'un yeni sezonda Maraşlı dizisiyle ATV'de izleyeceğiz.

Melisa Şenolsun kimdir?

Melisa Şenolsun, 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Sonrasında Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitimini sürdürüyor. 2015 yılında Star TV'den ekrana gelmeye başlayan Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle oyunculuğa adım attı. Bu dizide dikkat çekmeyi başaran Melisa Şenolsun, ömrü kısa olan dizinin sona ermesinin ardından yine aynı kanaldan ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde rol almaya başladı. 2016 yılında FOX TV'den ekrana gelmeye başlayan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol almaya başladı ve 2016 yılına kadar dizdeki rolünü sürdürdü. 2017 yılında vizyona giren Babam filmiyle beraber beyaz perdeye de adımını attı. 2018 yılında Star TV'den ekrana gelen Nefes Nefese dizisinde rol aldı. 2019 yılında Netflix yapımı Atiye (The Gift) dizisinde rol almaya başladı ve dizideki rolüne hala devam ediyor. Melisa Şenolsun'un ikinci filmi 2019 yılında vizyona giren Güzelliği Portresi oldu.

08-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar