Maria ile Mustafa 3. Bölüm izle

Maria ile Mustafa 3. Bölüm izle
Yeni sezonun iddialı dizilerinden Maria ile Mustafa yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Zor kararlar vermesi gereken Maria neler yapacak? Maria ile Mustafa 3. Bölüm izle!

Kolombiyalı Maria ile Ürgüp'lü Mustafa'nın aşk hikayesini konu alan yeni sezonun iddialı dizilerinden Maria ile Mustafa bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. İlk bölümünden itibaren dikkat çekmeyi başaran Maria ile Mustafa dizisi Atv ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Maria ile Mustafa dizisinin 3. Bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Maria ile Mustafa 3. Bölüm izle!

Maria ile Mustafa yeni bölümüyle ekranda!

Hilmi Cem İntepe, Jessica May, Tamer Levent, Rahmi Dilligil gibi oyuncuların başrollerde yer aldığı Maria ile Mustafa dizisi zorlu bir aşk hikayesini anlatıyor. Hilmi Cem İntepe'nin canlandırdığı Mustafa karakteri, Ürgüp'ün köklü ailelerinden olan Candemir ailesinin veliahtı. Jessica May'in canlandırdığı Maria karakteri ise Kolombiya'dan Kapadokya'ya gelen ve burada gönlünü Mustafa'ya kaptıran güzel bir kız. Maria Türk babasının cenazesi için Kapadokya'ya gelmiştir. Hemen dönmeyi planlasa da artık bu dönüş hiç de kolay olmayacaktır. Maria ile Mustafa 3. Bölüm izle!

Maria ile Mustafa 3. Bölümde neler olacak?

Maria ile Mustafa dizisi ilk bölümüyle dikkat çekti ve senaryosundaki gelişmelerle seyircide merak uyandırmayı başardı. İlk iki bölümünde başarı yakalayan Maria ile Mustafa pazar akşamlarının iddialı dizileri arasında yerini aldı. NTC Medya tarafından projelendirilen ve çekimleri Ürgüp'te yapılan dizi seyirciye görsel bir şölen de sunuyor. Müzikleri de beğenilen yeni dizi Maria ile Mustafa dizisinin 3. Bölümünde de heyecan dorukta. Genç aşıklar Maria ve Mustafa bir kararın eşiğinde… Maria ile Mustafa 3. Bölüm izle!

Maria ile Mustafa'nın başı dertte

Maria ile Mustafa 3. Bölümde Oğlu Mustafa'nın Gonca'dan ayrılmamasını isteyen Kudret Maria'yı Ürgüp'ten kovar. Mustafa'dan hamile olan Maria gururu ve aşkı arasında kalmıştır. Maria zor bir kararın eşiğindeyken Mustafa bütün dünyayı aşkı için karşısına almaya kararlıdır. Galip'in ateşlediği silahın herkesi tedirgin ettiği ortamda Maria ile Mustafa'yı çok daha büyük bir tehlike beklemektedir. Maria ile Mustafa 3. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Maria ile Mustafa bu akşam saat 20:00'da Atv'de. Maria ile Mustafa 3. Bölüm izle!

20-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar