Maria ile Mustafa 11. Bölüm izle!

Maria ile Mustafa 11. Bölüm izle!
Ekranların sevilen dizilerinden olan Maria ile Mustafa yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Maria ile Mustafa 11. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın!

Yeni bölümleri ile sevilen ve dikkat çeken dizilerinden biri olan Maria ile Mustafa bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Maria ve Mustafa'nın engellerle dolu aşk hikayesini anlatan Maria ile Mustafa dizisi Kapadokya'nın büyüleyici mekanlarında çekiliyor. Yine çok konuşulacak sahnelerle ekrana gelecek olan Maria ile Mustafa 11. Bölüm merakla bekleniyor. Maria ile Mustafa son bölüm izlemek için sizlere hazırladığımız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Maria ile Mustafa 11. Bölüm izle!

MARİA İLE MUSTAFA 11. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerini, Hilmicem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent'in yer aldığı dizide bu akşam 11. bölüm yayınlanacak. Atv ekranlarında yayınlanan Maria ile Mustafa yeni bölümde Mustafa ve Maria arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Yıllar önce ortadan kaybolan Esra ortaya çıkmıştır. Mustafa bocalama yaşar. Maria kıskanmaya başlar. Gonca Galip ile kurduğu planı sorunsuz giderken işler sarpa sarar. İclal Şahin'i yakalar. Şahin'in yanında bir kadın ve birde çocuk vardır. Yıllardır kurduğu hayaller hepsi çöpe gider. Bir Çırpıda ikinci kadın oluverir. 

Mustafa Eda'nın itirafı üzerine Galip'in peşine düşer ve onu yakalar. Edanın hesabını sorar. Kavga ederler. Mustafa'dan kaçmayı başaran Galip Mustafa'yı en çok yakacak şey olan Maria'yı kaçırır. Nisan ve Rüzgar birlikte kaçar. Rüzgar'ın Nisan'ı seçmesini kabullenemeyen Zeyno Kudret Bey'e birlikte gittiklerini söyler. Yerlerini de bildirir. Fakat Kudret Nisan'ı bulmaya gittiğinde başka bir süpriz ile karşılaşır. 

Maria ve Mustafa'nın aşkından etkilenen Nadire Nihat ile ilgili hislerini gün yüzüne çıkarmaya karar verir. Fakat Nihat için durum pekte aynı olmayacaktır. Merak edilen ve ilgi ile takip edilen Maria ile Mustafa 11. bölüm izlemek ve detyalardan haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. . . .

15-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar