Maria ile Mustafa izleyicilerine kötü haber! Final mi yapıyor?

Maria ile Mustafa izleyicilerine kötü haber! Final mi yapıyor?
Sezona iddialı başlayan dizilerden biri olan Maria ile Mustafa'dan sevenlerini üzecek bir haber var. Maria ile Mustafa izleyicilerine kötü haber! Final mi yapıyor?

Atv'de yayınlanan aşk dizisi Maria ile Mustafa yeni sezona iddialı başlayan yapımlardan biriydi. Hilmi Cem İntepe, Jessica May, Tamer Levent gibi oyuncuların yer aldığı dizi ile ilgili final iddiaları gündeme geldi. Ekran yarışında ilk bölümleriyle iddialı başlayan Maria ile Mustafa dizisinin son haftalardaki reyting sıralaması oldukça gerilemişti. Kapadokya'da çekilen dizi için final yapacağı iddia edildi. Tv 100'ün haberine göre Maria ile Mustafa dizisi 17. Bölümde final yapmayı planlıyor. Dizinin ekibi haftaya İstanbul'a dönecek.

Maria ile Mustafa final mi yapıyor?

Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May'in Kolombiyalı bir kadını canlandırdığı ve Hilmi Cem İntepe'nin Kapadokya'nın köklü ailelerinden birinin veliahtı olan Mustafa'yı canlandırdığı Maria ile Mustafa dizisi, 17. Bölümde ekran macerasını sonlandırıyor. NTC Medya'nın projelendirdiği Maria ile Mustafa dizisi koronavirüs salgını sebebiyle birçok yapım gibi sete ara vermiş ve Eylül ayında yeni sezona hızlı başlayan dizilerden biri olmuştu. Sezona başarılı başlayan dizi Maria ile Mustafa da reyting kurbanı diziler arasındaki yerini aldı.

Maria ile Mustafa neden final yapıyor?

Kapadokya'da çekimleri yapılan Maria ile Mustafa dizisi pazar akşamları Atv ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Maria ile Mustafa dizisi 13 Aralık Pazar günü 15. Bölümle ekrana geldi. Maria ile Mustafa ne AB Reyting sıralamsı ne de totalde ilk 10 sıralamasına giremedi. Pazar akşamları Maria ile Mustafa dizisi, Tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye programı, Fox Tv'de ekran yarışına yeni katılan Kefaret dizisi, Show Tv'nin polisiye dizisi A.Rıza ve Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi ile yarışıyordu. Reyting oranları oldukça yüksek olan bu dizi ve programlar Maria ile Mustafa dizisinin sıralamasının gerilemesine neden oldu. Ekrandaki reyting yarışının son kurbanı ise bu nedenle Maria ile Mustafa dizisi oldu. Maria ile Mustafa 17. Bölümde final yapma kararı aldı. Çekimler tamamlanınca Maria ile Mustafa ekibi İstanbul'a dönecek.

14-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar