Maria Ve Mustafa Dizisinden Beklenmeyen Değişiklik!

Maria Ve Mustafa Dizisinden Beklenmeyen Değişiklik!
Atv'de yayınlanacak olan ve NTC Medya tarafından hazırlanmaya başlayan Maria ve Mustafa dizisinde senarist değişikliği! Maria ve Mustafa'nın yeni senaristi kim? İşte detaylar!

Yeni dizilerin birbiri ardı sıra setlere indiği ve çekimlerin başladığı, televizyonlarda yayınlanmaya başladığı bu dönem oldukça heyecanlı ve hareketli geçiyor. Hemen her kanal reytingi iyi olmayan yapımların finaline karar verirken boşalan yayın akışı da hiç vakit kaybetmeden yeni yapımlarla dolduruluyor. Bu yapımlardan biri olan ve geçtiğimiz sezon çalışmaları başlayan ancak daha sonra çalışmalarına ara verilen Atv’de yayınlanacak Maria ve Mustafa Dizisi’nin çalışmalarına yeniden başlandı. NTC Medya tarafından Atv için hazırlanan dizinin yönetmenliğini usta yönetmen Faruk Teber üstlenirken senaryosunu da Mahinur Ergun’un üstleneceği duyurulmuştu. Ancak son gelen haberlere göre Mahinur Ergun’un diziden ayrıldığı ve senaryonun başka bir isme emanet edildiği öğrenildi. İşte detaylar!

Maria ve Mustafa’da Değişiklik!

Atv için hazırlanmaya başlanan ve NTC Medya tarafından hazırlanan Maria ve Mustafa adlı dizinin yönetmenliğini Faruk Teber Üstlenirken yazarlığını da ünlü ve başarılı senarist Mahinur Ergun kaleme alacaktı. Ancak son anda değişiklik olduğu ve dizinin yazarlığını Mahinur Ergun’un yapmayacağı, Mahinur Ergun’un diziden ayrıldığı haberleri kulislerde konuşulmaya başlandı. Oyuncu cast çalışmaları devam eden ve şu ana kadar Jessica May ve Tamer Levent’in diziye dahil olduğu açıklandı. Aynı zamanda Hilmi Cem İntepe ile de görüşmelerin sürdüğü dizide ayrıca diğer karakterler için de oyuncu arayışlarının sürdüğü öğrenildi. Dizinin senaristi Mahinur Ergun’un Maria ve Mustafa’dan ayrılmasının ardından ise yapım şirketi NTC Medya’nın yeni senarist arayışlarına giriştiği öğrenildi.

Maria ve Mustafa’nın Yeni Senaristi Kim?

NTC Medya’nın hazırlıklarını büyük bir hızla sürdürdüğü ve Atv’de yayınlanmaya başlayacak Maria ve Mustafa adlı dizinin ayrılan senaristi Mahinur Ergun’un yerine yine aynı yapımın başka işlerinin yazım ekibinde de yer alan Birol Elginöz’ün getirildiği öğrenildi. Daha önce Aşk ve Mavi, Kırgın Çiçekler gibi yapımlarda da yazarlık yapan Birol Elginöz’ün çalışmalara hemen başladığı öğrenildi. Maria ve Mustafa’nın daha önce işlenmemiş bir tarzda bir aşk hikayesini ele alacağı öğrenilirken dizinin bambaşka kültürlerden gelen iki insanın imkansız aşkını konu alıyor. Yakın zamanda hazırlıkların bitirilmesi ve dizinin sete inmesi bekleniyor. Nisan sonu gibi yayına girmesi beklenen dizinin yaz sezonunda yayınlanacağı tahmin ediliyor.

05-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar