Maske Kimsin Sen Ayna kimdir?

Maske Kimsin Sen Ayna kimdir?
Ekranın en çok konuşulan yarışması Maske Kimsin Sen? Yeni bölümler heyecanla bekleniyor. Ünlülerin yer aldığı maskeler kimler? Maske Kimsin Sen Ayna kimdir?

Maske Kimsin Sen? yarışma programı Fox Tv'de yeni yılla birlikte yayınlanmaya başladı. Maske Kimsin Sen ilk bölümden itibaren dikkat çekmeye başlarken farklı açılardan da çok konuşalan yapımlardan oldu. Programı beğenen de oldu, kültürel değerlere aykırı bulanlar da… Medyapım imzası taşıyan Maske Kimsin Sen ilk iki bölüm 1 Ocak ve 2 Ocak'ta peş peşe yayınlandı. Merak edilen maskeler ve maskelerin altındaki ünlüler ise sosyal medyada çok konuşuldu. Fox Tv'de pazar akşamları yayınlanan programdaki Ayna maskesi ise oldukça merak ediliyor. Maske Kimsin Sen Ayna kimdir? Sorusu ise son günlerin en çok yanıt aranan sorusu oldu. Eda Ece'nin yorumuyla ifşa ettiği Ayna kimdir? İşte o isim…

Eda Ece Maske Kimsin Sen Ayna'yı ifşa etti

Fox Tv'nin dikkat çeken yeni yarışması Maske Kimsin Sen yeni maskeler ve isimlerle ilgi görmeye devam ediyor. Dünyada ünlü bir  yarışma olan Maske Kimsin Sen, Türkiye'de de popüler hale geliyor. TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Naci'si Tansel Öngel ise Maske Kimsin Sen'i sunan isim olarak seyirci karşısına çıktı. Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un jüri koltuğunda oturduğu yarışmada maskeler hem görünüş olarak hem de o maskeleri taşıyan ünlüler olarak dikkat çekiyor. Eğlence, müzik ve show programı olan Maske Kimsin Sen'de ünlülerin maskeleriyle sergiledikleri performansları heyecan dolu bir kareografi eşliğinde sunuluyor.

 

Maske Kimsin Sen Ayna kim?

Aslan, Kuzgun, Ağaç, Geyik, Ördek gibi birçok farklı maske ünlü isimler tarafından taşınıyor. Maske Kimsin Sen Ayna kimdir ise son günlerin en çok merak edilen maskesi oldu. Eda Ece ile Ayna arasında geçen diyalog ise Ayna maskesinin kim olduğunun anlaşılmasına yol açtı.

Zeynep Bastık'ın 'Sen onu anlat kalbe' şarkısı eşliğinde başarılı bir performans sergileyen Ayna'nın Eda Ece'nin Yasak Elma'daki rol arkadaşı  Biran Damla Yılmaz olduğu anlaşıldı. Eda Ece, "Ayna sensen hakkımı helal etmiyorum" dedi. Ayna Maskesi ise "Ayna ayna söyle bana… Kim daha güzel? Yıldız mı? Kumru mu?" yanıtını verdi. Bu yorum Yasak Elma dizisinde canlandırdıkları karakterler üzerinden ifşa olarak algılandı.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar