Inter – Juventus Canlı İzle

Inter – Juventus Canlı İzle
Futbolda unutulmaz bir gece daha başlıyor. İtalya’nın iki devi İnter ve Juventus İtalya Süper Kupasında saat 23.00’da karşı karşıya geliyor. Maç TRT Spor’dan canlı yayınlanıyor.

Futbol severler bugün dev bir maçla futbola doyacaklar. Her ne kadar ülkemiz takımlarının karşılaşması olmasa da artık sadece ülkelerinin takımlarını seyretmeyen ve dünya futbol karşılaşmalarını da aynı heyecan ve merakla takip eden futbolseverler bu akşam oynanacak karşılaşmayı da aynı heyecanla takip edecekler. İtalya Süper Kupasında İnter ile Juventus arasında bu akşam oynanacak karşılaşma şimdiden futbol severler için akşamın heyecanlı geçeceğinin sinyallerini verdi. İki büyük ve rakip kulübün bu karşılaşması şimdiden İtalya’da olduğu kadar dünya ülkelerinde de merakla beklenmeye başlandı. Ülkenizde de canlı olarak yayınlanacak bu karşılaşma Türkiye Saati itibariyle saat 23.00’da TRT Spor kanalında yayınlanacak. İşte karşılaşmanın detayına ilişkin bilgiler!

İtalya Süper Kupası TRT Spor'da Sahibini Buluyor

İtalya Süper Kupasında bu akşam TSİ 23.00’da İnter ile Juventus karşı karşıya geliyor. 20. Haftası geride kalan İtalya Seria A’da 49 puanla halen lider konumda bulunan son şampiyon İnter, geçen sezon İtalya Kupasını kazanan Juventus’la karşı karşıya geliyor. İtalya Süper kupasında karşı karşıya gelecek bu iki büyük kulübün karşılaşması ve kupayı kimin kazanacağı şimdiden İtalya ile birlikte tüm dünyada merak edilmeye başlandı. Peki bu dev karşılaşma ne zaman ve saat kaçta oynanacak, hangi kanal karşılaşmayı seyirciye aktaracak? İtalya Süper Kupası bu akşam saat 23.00’da oynanacak ve TRT Spor kanalından seyirciye naklen verilecek. Karşılaşma İnter’in stadı San Siro’da oynanırken karşılaşmayı İtalyan Hakem Daniele Doveri yönetecek.

Hakan Çulhanoğlu’da Forma Giyecek

İtalya Süper Kupası bu akşam oynanacak olan karşılaşma ile sahibini bulurken Milona Ekibi İnter’de forma giyen Milli Futbolcu Hakan Çulhanoğlu’da İnter’in formasını giyecek. Halen 49 puanla lider durumda bulunan İnter son 8 maçta seri bir galibiyet yakaladı. İnter ve Juventus ayrıca ligde karşılaştıkları maçtan 1 – 1 berabere kalarak birer puanla ayrıldı. Juventus ise Seria A’da 38 puanla 5. Sırada bulunuyor ve takım son maçında As Roma maçından galibiyetle ayrıldı. Aynı zamanda Juventus son 7 maçında mağlubiyet yüzü görmedi. İnter ve Juventus arasındaki İtalya Süper Kupası maçı bu akşam TSİ 23.00’da TRT Spor’da ekrana gelecek ve canlı olarak yayınlanacak.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar