Başrol oyuncusu Sarp Apak'tan Kaderimin oyunu açıklaması!

Başrol oyuncusu Sarp Apak'tan Kaderimin oyunu açıklaması!
Öykü Karayel ve Akın Akınözü ile başrolü paylaşın Sarp Apak'ın başrollerini paylaştığı "Kaderimin Oyunu" dizi setinde artan vakalar nedeniyle dizinin yeni bölümü ertelendi.

Ünlü oyuncu Sarp Apak'tan başrol oynadığı Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili flaş açıklama geldi. Dizi severler Sarp Apak'ın Öykü Karayel'le birlikte başrol oynadığı dram dizisi Kaderimin Oyunu'nun neden ertelendiğini merak ediyor. Sarp Apak'ın sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncunun sağlığı ve yer aldığı diziyle ilgili açıklaması haberimizde. Şimdi detaylar

Başrol oyuncusu Sarp Apak'tan Kaderimin oyunu açıklaması!

Ünlü oyuncu Sarp Apak kişisel sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. Öykü Karayel ve Akın Akınözü ile başrolü paylaşın Sarp Apak'ın başrollerini paylaştığı "Kaderimin Oyunu" dizi setinde artan vakalar nedeniyle dizinin yeni bölümü ertelendi. Dizi severlerin merakla beklediği açıklamayı yapan Sarp Apak, koronavirüse yakalandığını, karantina sürecinde olduğunu ve sette görülen korona vakaları nedeniyle dizinin yeni bölümünün de bu hafta ekrana gelmeyeceğini açıkladı.

Çekimler ertelendi

Sette artan vakalar nedeniyle  yeni bölümü ertelenen Star Tv yapımı "Kaderimin Oyunu" dizisinde çekimlerin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Öyle görünüyor ki oyuncu ve dizi setlerinnin kabusu olan Koronavirüs bir süre daha etkisinin göstermeye devam edecek.

Sarp Apak Kimdir?

1981 Diyarbakır doğumlu başarılı oyuncu Bursa’da büyüdü. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitiren Sarp Apak, oyunculuk kariyerine 2005 yılında Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sergilenen “Ağır Roman” adlı oyunla başladı. Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki BKM oyuncularıyla beraber Organize İşler adlı filmde rol alarak şöhrete ulaştı. BKM Mutfak'ta sergilediği stand up gösterileriyle tanınan Sarp Apak, özellikle Avrupa Yakası adlı dizide canlandırdığı Tanrıverdi karakteriyle hayran kitlesini artırdı.

Rol aldığı yapımlar:

2018-2020 – Jet Sosyete (Ozan) (TV Dizisi)
2018 – Ölümlü Dünya (Serhan) (Sinema Filmi)
2015 – Yaktın Beni (Selam) (Sinema Filmi)
2011-2014 – Yalan Dünya (Emir) (TV Dizisi)
2011 – Aşağı Yukarı Yemişliler (Mafya) (TV Dizisi)
2009-2010 – Kavak Yelleri (Güven) (TV Dizisi)
2009 – Güneşi Gördüm (Ahmet Çavuş) (Sinema Filmi)
2009 – Aşk Geliyorum Demez (Berkcan) (Sinema Filmi)
2009 – 4 Çehar (Kısa Film)
2008 – Plajda (Ali) (Sinema Filmi)
2007-2009 – Avrupa Yakası (Tanrıverdi) (TV Dizisi)
2007 – Beyaz Melek (Reşat) (Sinema Filmi)
2005 – Organize İşler (Kemal) (Sinema Filmi)
2006 – Anadolu Kaplanı (TV Dizisi)
2002 – En Son Babalar Duyar (İsmail) (TV Dizisi)

12-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar