Fatma Girik'in kardeşinden şok iddia: Ablam öldürüldü!

Fatma Girik'in kardeşinden şok iddia: Ablam öldürüldü!
Fatma Girik'in kardeşinden şok iddia: Ablam öldürüldü! Geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Fatma Girik ile ilgili şok iddia öne sürüldü.

Yeşilçam'ın önemli isimleri arasında yer alan oyuncu Fatma Girik, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yummuştu. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fatma Girik'in kardeşi ihmal iddiası ile suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Fatma Girik, tüm sanat camiasını yasa boğmuştu. Liv Hospital Ulus hastanesinde Covid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeni ile hayatını kaybeden oyuncu Fatma Girik ölümü ile ilgili yasal soruşturma başlatıldı.

Fatma Girik'in kardeşinden şok iddia: Ablam öldürüldü!

Ünlü oyuncu Fatma Girik'in uzun yıllardır birlikte olduğu bakıcısının kendisini iyi hissetmemesi ile birlikte test yaptırmak istediğini ancak buna Ahu hanımın izin vermediğini açıklayan Avukat Akın Centilmen, 'Fatma Hanım hastanede yatarken yanında kalan kişi kendini iyi hissetmeyerek test yaptırmak istiyor ve durumu Ahu Hanım'a söylüyor. Hastane test için bin lira isteyince Ahu Hanım bunu yaptırmıyor. Birkaç gün sonra Fatma Hanım fenalaşınca bu kişiye test yapıyorlar ve pozitif çıkıyor. Yoğun bakıma alınan Fatma Hanım da hayatını kaybediyor. Bakıcı yaşanan bu durumu Günay Bey'e anlatınca biz de olayda hastanenin ve Ahu Hanım'ın ihmali bulunduğunu düşünerek suç duyurusunda bulunduk.' sözleri ile açıklama yaptı.

Açılan ihmal soruşturması ile ilgili açıklama yapan Günay Girik ise, 'Bakıcısına veya gelenine gidenine bile test yaptırılsaydı. Çünkü ablamda korona yoktu ve aşılarını tam yaptıran biriydi. Ben ablamı 2 senedir öpmedim bile, cenaze işlemleri ise yarın Cemal Reşit Rey'de tören düzenlenecek. Akabinde Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Daha sonra Bodrum'a götürülüp toprağa vereceğiz. Ben hastane yönetimi ile ilgili bir ihmal vardır demiyorum. Ama koronayı kesin burada oldu. Ama hastane ihmalimi, yoksa yeğenim gidip geliyor ondan mı, yoksa bakıcıdan mı bilmiyoruz. Başka birinden de olabilir ben bunu araştıracağım peşindeyim' sözlerini kullandı.

Fatma Girik kimdir?

12 Aralık 1941 yılında dünyaya gelen Fatma Girik, İstanbul doğumludur. 1956 yılından sonra ekranlardaki yerini almaya başlayan Fatma Girik, 200'den fazla film ve dizide rol almıştır. Sayısız ödüle layık görülen Fatma Girik, 2022 yılında yaşamını yitirmiştir.

Fatma Girik rol aldığı bazı dizi ve filmler

İstiklal Uğrunda, Yetimler Ahı, Leke, Gönülden Ağlayanlar, Sevdalı gelin, Talihsizler, Ömrümün Tek Gecesi, Eceline Susamışlar, Bağrıyanık, Vatan ve Namus, Fakir Şarkıcı, Cici Katibem, Aşk Hırsızı, Sokak Kızı, Çöpçatan, Yaralı Aslan, Zoraki Milyoner, Kiralık Koca, Kumarbaz, Fakir Çocuklar, Fabrikanın Şoförü,Yaprak Dökümü Ömre Bedel Kız, Hırsız Prenses, Erkek Fatma, Mualla, Ezo Gelin, Toprak Ana

01-02-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar