Netflix yeni projesiyle Ezel'de yer alan isimleri yıllar sonra buluşturacak

Netflix yeni projesiyle Ezel'de yer alan isimleri yıllar sonra buluşturacak
Ekranlara damgasını vuran Ezel dizisinin arkasındaki ekip Netflix'in yeni film serisini hazırlıyor. 3 filmlik seride diziden tanıdık isimler de var.

Televizyon seyircisinin geçmişe bakınca aklına gelen ilk dizilerden biri atv ve Show TV'den ekrana gelen Ezel oluyor. Ay Yapım imzası bulunan dizinin senaristi, yönetmeni, yapımcısı ve iki oyuncusu Netflix'te yayınlanacak filmle seyircilerin karşısına çıkacak. İyi Adamın On Günü filmiyle başlayacak film serisi merakla bekleniyor. 

Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin rol aldığı Ezel dizisi, büyük sükse yarattı. 2 sezon süren dizi 38 ödüle layık görüldü. Bu dizinin başarısının arkasındaki isimler yeni film projeleriyle ses getirecek. Ayrıca dizide rol alan tanıdık isimler de filmde yer alacak.

Barış Falay ve Rıza Kocaoğlu, İyi Adamın On Günü filmine dahil oldu

Mehmet Eroğlu tarafından kaleme alınan 3 kitaplık roman serisi Netflix ile bir film serisi haline geliyor. Ay Yapım imzasını gördüğümüz film serisinin ilki İyi Adamın On Günü olacak. Daha önce Ezel dizisinde birlikte rol alan Barış Falay ve Rıza Kocaoğlu bu film serisinde yer alacak. Ayrıca Ezel dizisinde yer alan Uluç Bayraktar, filmin de yönetmeni olacak. Ezel dizisinin senaristi Kerem Deren filmde de senaristlik yapacak. 2019 ve 2021 yılları arasında Mehmet Eroğlu'nun çıkardığı roman serisi İyi Adamın On Günü, Kötü Adamın On Günü ve Meraklı Adamın On Günü kitaplarını içeriyor. İyi Adamın On Günü filminin çekilmesinin ardından diğer kitaplar da sinemaya uyarlanacak. 2022 yılının sonlarında ya da 2023 yılının başlarında yayınlanması planlanan film fazlasıyla merak ediliyor. 

İyi Adamın On Günü konusu ve oyuncuları

Netflix tarafından sinemaya uyarlanacak olan İyi Adamın On Günü romanı bir iyi bir insan olan avukat, elindeki her şeyi kaybetmesinin ardından kötülüğe yönetlmesini konu alıyor. İyi Adamın On Günü filminin başrolünde Nejat İşler yer alacak. Barış Falay, Rıza Kocaoğlu, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse ise dizide rol alacak diğer isimler. İlerleyen süreçte filmin kadrosuna yeni isimler de eklenecektir. Önümüzdeki aylarda filmin çekimlerine başlanacak.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar