Master Chef'in yeni juri üyesi Danilo Zanna kimdir?

Master Chef'in yeni juri üyesi Danilo Zanna kimdir?
TV 8 ekranlarında yayınlanan Master Chef programında bir değişim yaşandı. Programdan ayrılın jürinin yerine Danilo Zanna getirildi. Danilo Zanna kimdir?

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Master Chef, 2. sezonuyla yine ekranlarda olacak. Yeni sezonda programın jürilerinden Hazer Amani, Master Chef'ten ayrıldı. Bu önemli ismin yerine İtalyan şef Danilo Zanna getirildi. Danilo Zanna mutfakta yaptıklarının yanı sıra sempatik kişiliğiyle de sevilen bir isim olarak göze çarpıyor. Masterchef'te jürilik yapacak olan Danilo Zanna'yı yakından tanıyalım. Danilo Zanna kimdir?

Danilo Zanna kimdir?

15 Nisan 1982 doğumlu olan Danilo Zanna, İtalya'nın Toskana bölgesinde bulunan Prato şehrinde dünyaya gözlerini açmıştır. Aşçı bir aileden gelen Danilo, ailesinin yolunu takip eder. Ülkesinde aldığı eğitimlerin ardından başarılı bir şef olur. Uzun bir süredir Türkiye'de yaşayan Danilo Zanna'nın Türkiye'ye yerleşme nedeni ise aşktır. Tuğçe Demirbilek'e aşık olur ve onun için İtalya'daki yaşantısını geride bırakarak Türkiye'ye yerleşir. 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile evlenen Danilo Zanna'nın bu evlilikten Zeno adında bir çocuk sahibi olmuştur. 

Oldukça iyi seviyede Türkçe konuşan Danilo Zanna pek çok televizyon programında yer almıştır. 2013'ten 2016 yılına kadar ATV'de yayınlanan ve Türkiye'de yaşayan yabancıların bulunduğu Elin Oğlu programında yer aldı.Aynı dönemde Zahide Yetiş'in programında bulundu. 2014 yılında Planet Mutfak'ta yayınlanan İtalyan İşi programını sundu. Son olarak 2019 yılında NTV'de yayınlanan Lezzetin Şarkısı programının sunuculuğunu yaptı. Danilo Zanna, TV 8'de yayınlanan 2019 - 2020 sezonunda Master Chef programında jürilik yapacak. 

Master Chef 2019 - 2020 ne zaman başlayacak?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği ve TV 8'de yayınlanan Master Chef programı ilk sezonuyla çok konuşuldu. Hazer Amani, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürilik yaptığı programın ilk sezonunu Uğur Kardaş şampiyon olarak tamamladı. Master Chef programı yeni sezonda da ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda programın jürilerinden Hazer Amani programdan ayrıldı. Yerine gelen isim ise Danilo Zanna oldu. En çok merak edilen konulardan biri de Master Chef programının ne zaman başlayacağı. Programın ilk sezonu Eylül ayında ekrana gelmişti. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa Master Chef'in 2. sezonu Eylül ayından itibaren TV 8 ekranlarında olacak.

01-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar