MasterChef 2022 Başvuruları Başladı Mı? Başvurular Nerden Nasıl Yapılır?

MasterChef 2022 Başvuruları Başladı Mı? Başvurular Nerden Nasıl Yapılır?
TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022 yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam edecek. Peki, MasterChef ne zaman başlayacak? MasterChef nasıl Başvurulur?

TV8 ekranlarının fenomen yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Yarışmanın yeniden ekranlarda olmasını bekleyenlere müjdeli haber geldi. MasterChef Türkiye yeni sezonda da izleyici ile buluşacak. İngiltere kökenli bir  aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlaması olan MasterChef 1 Eylül 2018 tarihinde TV8’de yayınlanmaya başladı. Proje tasarımcısı İrem Kanan’dır. Programın geliştiricisi Franc Roddam, yönetmeni ise Behçet Hıdıroğlu’dur. 2019 yılından itibaren ise Jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve İtalyan Şef Danilo Zanne oluşturdu. TV8’de yayınlanacak olan MasterChef Türkiye 2022 yılında 5. Sezonu ile ekranlara gelecek. Peki, MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak? 2022 MasterChef başvuruları ne zaman başlıyor? Başvurular nereden nasıl yapılıyor? İşte merak edilenler…

 

MasterChef 2022 Başvuruları Başladı Mı?

MasterChef 2022 sezonu için başvuru tarihleri merak ediliyor. MasterChef 5. Sezon başvuruları ne zaman başladı? Araştırılıyor. 10 Nisan 2022 tarihinde Acun Ilıcalı açıklamada bulundu. Survivor konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı konuşma yaparken, MasterChef açıklaması yaptı. Başvurular başladı ve son 10 gün kaldı dedi. Başvuruda bulunmak isteyenler, başvuru yapacaklara duyuruyu yaptı. Acele edin geç kalmayın dedi.

MasterChef Türkiye 2022 başvuruları başladı. 20 Nisan Çarşamba son gün!

 

MasterChef 2022 Başvuruları Nereden, Nasıl Yapılıyor?

Masterchef Türkiye 2022 yeni sezon için geri sayım yapılırken, yarışmanın başvuruları da başladı. MasterChef’in şefleri ve jürileri olan Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve İtalyan şef Danilo Zanna’nın sunumuyla başlayacak olan 5. Sezon için yarışmacı olmak isteyenler, TV8’in internet sitesinde yer alan başvuru formunu dolduracaklar. Aşçı olan ve ya amatör olarak yemek yapmada iddialı olanların yarışmak istedikleri ve kendi hünerlerini yarıştıracakları yarışma programı MasterChef pandemi nedeniyle 2 yıldır başvuruları yalnızca video aracılığıyla kabul ediyor. Formu dolduranlar, ardından çektikleri videoyu bu başvuruya yüklemeleri gerekiyor.

 

Videolu Başvuru Detayları

Videoya başlarken adınızı, soyadınızı, yaşınızı ve memleketinizi söyledikten sonra aşağıdaki sorulara cevap vermenizi rica ediyoruz.

-Yemek yapmaya nasıl başladınız?

-Masterchef Türkiye’ye neden katılmak istiyorsunuz?

-Başvuru yapmanıza kim vesile oldu?

-Önceki senelerden favori yarışmacınız var mı? Varsa hangi yönünden dolayı onu destekliyordunuz?

-Hayatınızda sizi olumlu ve olumsuz etkileyen mutlu veya hüzünlü bir hikayeniz var mı?

-Baskı altında çalışmak sizi nasıl etkiler?

-Yaptığınız en iyi yemek nedir? Size ait bir hikayesi var mı?

-Daha önce bir yarışmaya katıldınız mı? Katıldıysanız detaylı belirtiniz.

NOT: Videonuzun yatay çekilmesini rica ediyoruz.

 

Videonuzun boyutundan dolayı sisteme yüklemekte sıkıntı yaşıyorsanız, [email protected] adresine videonuzu iletebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

 

MasterChef 2022 Yeni Sezon Başvuruları

Masterchef videolu başvuru sitesi linki: www.tv8basvuru.com

https://www.tv8basvuru.com/basvuru/masterchef/1

Masterchef Whatsapp videolu başvuru hattı numarası: 0549 890 88 88

Site, link ve telefon numaralarından yapabilirsiniz.

 

MasterChef 2022 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

MasterChef Türkiye 2022 5. Yeni sezonu Survivor All Star bitince yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca, 2021 yılı MasterChef Ağustos ayında başlamış 15 Ocak 2022 tarihinde final yapmıştı.

MasterChef 4. Sezon (2021-2022) şampiyonu (birincisi) Eren Kaşıkçı olmuştu.

11-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar