Hakim dizisi uyarlama mı?

Hakim dizisi uyarlama mı?
ATV ekranlarının son bombası Hakim dizisi uyarlama mı? Sevilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim hangi diziden uyarlama?

Televizyon dünyasına adını büyük başarılarla kazımış ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu yeniden ekranlara getiren Hakim dizisi hangi diziden uyarlama?  ATV'nin son reyting bombası Hakim'in yayınlanan 1. bölümünün ardından 'Hakim dizisi uyarlama mı?' sorusu merak konusu oldu. Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan dizi hakkında merak edilen bu soruyu sizler için araştırdık. Peki Hakim dizisi uyarlama mı? Hakim hangi diziden uyarlama? Hakim dizisinin oyuncuları kimler? İşte ATV ekranlarının son bombası 'Hakim' hakkındaki tüm detaylar..

HAKİM DİZİSİ UYARLAMA MI?

ATV ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan dizi geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 1. bölümün ardından izleyici de büyük bir etki bıraktı. Daha ilk bölümünden büyük beğeni toplayan dizinin hakkında pek çok merak edilen soru oldu. Yönetmenliğini Erkan Tunç ile Süleyman Mert Özdemir'in üstlendiği Hakim dizisinin bir uyarlama olduğu açıklandı. Yeni dizi Hakim, İsrail televizyonlarında yayınlanan Kvodo dizisinden esinlenilip, ünlü aktör Bryan Cranston'ın rol aldığı bir Amerikan drama televizyon dizisi olan Your Honor'dan uyarlandı. 

HAKİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Erdal Beşikçioğlu - Ömer Arif Derman
Ebru Özkan - Yasemin Kaner
Yurdaer Okur - Azem Demirkıran
Seda Akman - Zümrüt Demirkıran
Burcu Kara - Ayşe Korkmaz
Naz Çağla Irmak - Ceren
Uğur Yücel - Cevdet
Hasibe Eren - Gülbahar
Fatih Berk Şahin - Ozan Derman
Eslem Akar - Deniz Demirkıran

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu 5 Ocak 1970 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan usta oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, sinema filmi v televizyon dizisinde rol almıştır.

Erdal Beşikçioğlu bu zamana kadar Kapı, Çiçero, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, Behzat Ç. Ankara Yanıyor,  Kurtlar Vadisi Filistin, Vali, Eve Giden Yol,  Barda,  Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Adı Efsane, 46 Yok Olan,  Leyla ile Mecnun, Es Es,  Ayrılık,  Köprü, Kasırga İnsanları,Tatlı Hayat, Kağıt Ev, yapımlarında rol almıştır.

11-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar